Kapacitivni senzor UWT za detekciju nivoa

Capanivo® kapacitivni senzor možete koristiti za detekciju nivoa velikog broja različitih čvrstih i tečnih materijala. Možete ga koristiti i u Ex zoni, tako da ima veoma široku primenu u raznim granama industrije.

Pouzdano detektirajte nivo pomoću kapacitivnog senzora

Capanivo® kapacitivni senzor možete koristiti za detekciju gornjeg i donjeg nivoa velikog broja različitih čvrstih i tečnih materijala.

Senzor je izrađen od robusnog PPS materijala (Polyphenylene Sulfide) koji je pogodan i za aplikacije u industriji hrane, a takođe je otporan i na mnoge agresivne materijale. Capanivo® se može koristiti u procesnim i skladišnim rezervoarima, cevima za detekciju prisustva ili odsustva materijala.

Elektrode u samom uređaju prave kondenzator. Kako se nivo materijal menja kapacitivnost se takođe menja. Integrisana elektronika procenjuje ovu promenu i konvertuje je u izlazni senzorski signal.

Capanivo kapacitivni senzor UWT - mjerenje nivoa

Želite kupiti naše Senzore?

Iskoristite prednosti kapacitivnog senzora u različitim granama industrije

Capanivo kapacitivni senzor UWT - mjerenje nivoa

Capanivo® mjerač nivoa možete koristiti i u Ex zoni (ATEX II 1/2D) tako da ima veoma široku primenu u raznim granama industrije.

Instalacija uređaja može biti vertikalna, horizontalna, pod uglom. Dužina senzorskog dela može biti od 155 mm do maksimalnih 6000 mm (verzija na kablu – kabl se može skratiti na licu mesta pri instalaciji).

 • Svi uređaji imaju ugrađenu tehnologiju aktivne kompenzacije koja omogućava da uređaj pouzdano radi i u slučajevima nalepljivanja velike količine materijala.
 • Nikakva kalibracija nije potrebna – uređaj se podešava preko džampera, setovanjem osetljivosti, izborom tipa kontakta.
 • Verzije sa podesivom dubinom uranjanja.
 • Maksimalna temperatura medijuma do 180° C
 • Za dielektrične konstanate od 1.6 i više
 • Kućište od livenog aluminijuma ili plastike u IP66 zaštiti
 • Relejni ili tranzistorki izlazi
 • Uređaj je sa 5 godina garancije

Želite saznati više?

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

  Capanivo kapacitivni senzor UWT - mjerenje nivoa

  Pretplatite se na naš newsletter!

   Ne propustite druge povezane vijesti