Frekventni regulator za liftove L1000A

Frekventni regulator serije L1000 proizvođača Yaskawa, nudi vam rješenje za sve tehničke probleme i zadovoljava sve zahtjeve čak i najsavremenijih liftova. Iskoristite udobnu vožnju, precizno pozicioniranje i energetsku efikasnost tog regulatora.

Rješite tehničke probleme najsavremenijih liftova

Frekventni regulatori serije L1000 kompanije YASKAWA, nude Vam rješenje za sve tehničke probleme i zadovoljavaju sve zahtjeve čak i najsavremenijih liftova današnjice. Pored udobne vožnje i preciznog pozicioniranja istovremeno ispunjavaju sve zahtjeve energetske efikasnosti.

Regulatori L1000A su specijalna serija namjenjena za upravljanje liftovima, konstruisana tako, da može izdržati 3 miliona startovanja sa 165 % izlazne struje. Takođe posjeduje napredne upravljačke funkcije za upravljanje indukcionim i PM motorima sa ili bez reduktora.

L1000A dolazi sa sofisticiranim algoritmom vektorske kontrole i namjenskim upravljačkim funkcijama za liftove. Funkcije osiguravaju pokretanje lifta bez podrhtavanja – i to bez senzora opterećenja, glatke promjene brzine kao i precizno zaustavljanje. L1000A čini vožnju liftom prijatnom i udobnom.

Frekventni regulator L1000A Yaskawa za liftove

Želite kupiti našu opremu?

Osposobite frekventni regulator u rekordno vreme

L1000A - regulator za liftove 1

Puštanje u rad i parametrisanje frekventnih regulatora za liftove može biti prava noćna mora. Uz L1000A to postaje veoma jednostavno i sasvim prilagođeno Vama kao krajnjem korisniku. Podaci o motoru se automatski podešavaju u stanju mirovanja, fabričke postavke su prilagođene većini aplikacija, a parametri se mogu prikazati na 11 različitih jezika.

L1000A regulator dolazi sa ugrađenim LCD panelom i tastaturom, a ukoliko je potrebno, vrlo jednostavno se može izmjestiti na neku drugu poziciju (npr. na vrata elektroormara). Za povezivanje sa regulatorom koristi se kabl sa RJ45 konektorom.

Iskoristite operaciju spašavanja

U slučaju nestanka struje L1000A se jednostavno može napajati baterijama ili neprekidnim napajanjem (UPS).

Lift se može automatski evakuisati u pravcu lakšeg opterećenja, omogućavajući optimalan odabir korištenih komponenti bez prekomjernog opterećenja.

L1000A - regulator za liftove 2

Podesite 5 nezavisnih S-krivih za udobniju vožnju

L1000A - regulator za liftove 3

Frekvetni regulatori L1000A serije omogućavaju podešavanje 5 nezavisnih S-krivih. Tako možete postiči još udobniju vožnju i izbječi nagle prelaze prilikom promjene brzine, posebno prilikom pokretanja i zaustavljanja.

Osigurajte glatki start lifta

Fukcija kompenzacije momenta bez senzora opterećenja, uključujući anti-rollback funckiju, spriječava propadanje i osigurava glatki start lifta bez propadanja.

Anti-rollback funkcija obezbjeđuje odgovarajuću količinu kompenzacije zakretnog momenta za suzbijanje podrhtavanja i spriječava nagle promjene brzine kada se kočnica otpusti.

L1000A - regulator za liftove 4

Provjerite kako podesiti parametre regulatora

Pogledajte kratki video za podešavanje parametara koji se odnose na Auto-tune za indukcione motore.

Želite saznati više?

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

    L1000A - regulator za liftove 5

    Pretplatite se na naš newsletter!

      Ne propustite druge povezane vijesti