UR kolaborativni roboti sada u Tipteh-u

Kompanija Universal Robots (UR) vodeća je na polju proizvodnje i razvoja kolaborativnih robota. Osnovana je 2005. godine, a danas je prisutna u više od 80 zemalja svijeta. Mi u Tipteh-u smo ponosni jer smo postali njen zvanični distributer u Bosni i Hercegovini.

Automatizujte proizvodnju sa UR robotima

UR roboti su posebno dizajnirani za rad u proizvodnom okruženju, sa ciljem automatizacije zadataka koji su inače izvršavani ručno. Ova automatizacija dovodi do brojnih benefita, uključujući povećanje produktivnosti, smanjenje troškova i povećanje kvaliteta proizvoda. Također, UR roboti su bezopasni za korištenje zajedno sa ljudima u radnom okruženju. To ih čini idealnim za mnoge industrije, uključujući automobilsku industriju, industriju elektronske opreme, industriju hrane i pića, plastike i dr.

UR kolaborativni roboti – benefiti korištenja

 • Kompaktni
 • Lako se programiraju i prilagođavaju
 • Brza i jednostavna implementacija u postojeće proizvodne procese
 • Konfigurabilni za različite aplikacije (proizvodnja, pakovanje, skladištenje, logistika…)
 • Fleksibilnost
 • Idealan izbor za različite industrije

Ekološki prihvatljiva UR rješenja

Ekološki prihvatljiva UR rješenja

Universal Robots posebno brine o ekološkoj učinkovitosti svojih kolaborativnih robota, koristeći reciklirane materijale u proizvodnji i korištenju energije iz obnovljivih izvora. Ova ekološka svijest i briga za okoliš pokazuju da UR ne samo da proizvodi vrhunske robote, već i teži stvaranju boljeg svijeta.

Tipteh u saradnji sa UR

Naša kompanija, Tipteh d.o.o., postala je zvanični distributer za Universal Robots (UR) u Bosni i Hercegovini. Ovo značajno unaprijeđuje dostupnost UR robota u BiH, omogućavajući kompanijama da lako pristupe najnovijim tehnologijama robotske industrije.

Dostupnost UR robota kroz našu kompaniju donosi dodatne benefite, kao što su:

 • brza dostava i instalacija,
 • tehnička podrška i servis, kao i
 • pristup najnovijim proizvodima i tehnologijama.

Kompanije u Bosni i Hercegovini sada imaju priliku da se pridruže mnogim drugim kompanijama širom svijeta koje već koriste UR robote kako bi unaprijedile svoje proizvodne procese i povećale svoju konkurentnost na tržištu.

Tipteh u saradnji sa UR

Želite saznati više?

UR_Family

Zainteresirani ste za korištenje UR robota u svojoj kompaniji? Potrebno vam je više informacija i konsultacije?

Popunite kontakt obrazac i javit ćemo vam se uskoro.

  Pretplatite se na naš newsletter!

   Ne propustite druge povezane vijesti