Pridružite se BESPLATNOJ obuci na kolaborativnim robotima UR!

Universal Robots (UR) robotska industrija se nalazi u središtu napretka u automatizaciji industrije. Tipteh d.o.o. Sarajevo je prepoznao značaj ovog tehnološkog napretka i pruža besplatne obuke za sve koji žele da steknu nova znanja o upotrebi UR robota. Implementacijom kolaborativnih robota UR u svojim kompanijama sada možete osnažiti poslovanje.

Kome su namijenjene besplatne obuke na UR robotima?

Kome je namijenjena obuka

Kolaborativni roboti Universal Robots su fleksibilni i lako se integrišu u različite industrije, od prehrambene i farmaceutske industrije, do automobilske i elektroničke industrije. Ove robote karakteriše njihova jednostavnost i brzina programiranja, što omogućava brzu implementaciju u svakodnevni rad.

Kompanije koje implementiraju UR robote mogu da ostvare mnoge benefite kao što su:

  • smanjenje troškova,
  • povećanje produktivnosti i
  • poboljšanje kvaliteta proizvoda.

Šta možete da očekujete na obuci?

Tipteh d.o.o. Sarajevo pruža besplatne obuke koje su dizajnirane tako da odgovore na specifične potrebe svake kompanije. Ove obuke obuhvataju teoriju i praktične vježbe, a učesnici će imati priliku da upoznaju UR kolaborativne robote izbliza i razumiju kako oni funkcionišu. Obuke su vođene od strane stručnjaka iz Tipteh d.o.o. Sarajevo, koji su certificirani za rad sa UR robotima.

Šta možete očekivati

Provjerite benefite besplatne obuke na robotima UR

Koji su benefiti UR obuke

Kompanije koje uzmu učešće u ovim obukama će osnažiti svoje poslovanje i steći nova znanja koja će im omogućiti da iskoriste sve prednosti koje pruža upotreba UR robota.

Ove obuke su odlična prilika za kompanije da unaprijede svoj posao i da postanu lideri u industriji.

Želite saznati više?

Popunite kontakt obrazac i javit ćemo vam se uskoro.

    Universal robots

    Pretplatite se na naš newsletter!

      Ne propustite druge povezane vijesti