Ostale naprave za avtomatizacijo

od najboljih proizvođača

Ostale naprave za avtomatizacijo, pored glavnih elemenata, igraa ključnu ulogu u pouzdanom radu Vaših uređaja. Ostale naprave iz različitih oblasti industrijske automatizacije, npr. povezivanja, napajanja, signalizacije, upravljanja itd. omogućit će Vam da efikasnije automatizujete svoju proizvodnju i samim tim povećate operativnu efikasnost. Izaberite pravi dodatni uređaj za svaki dio Vašeg procesa automatizacije iz našeg širokog izbora proizvoda.

Pogledajte našu veliku listu proizvođača

Ostala oprema za automatizaciju

Ostale naprave za avtomatizacijo za bilo koju aplikaciju

Kablovi su neophodni iz razloga što su Vaši uređaji dobri onoliko koliko su dobre opcije za njihovo povezivanje. Iz tog razloga, naš obiman izbor obuhvata sve, od kablova do interkonekcija i baznih stanica koje su korisne za Vašu aplikaciju. Nudimo visokokvalitetne i pouzdane kablove za senzore sa jednostranim i dvostranim priključkom, senzorske, pneumatske, komunikacione i energetske kablove, pogodne za sve primjene industrijske automatizacije.

Kvalitetni konektori (npr. Senzori, aktuatori, ventili, napajanje, paneli, pneumatski i hidraulični, mrežni priključci, itd.), I/O-senzorska ostrva, adapteri, Y- / T- splitere, kablovske uvodnice i priključne i distributivne kutije omogućavaju Vam laku vizuelnu identifikaciju, brzu i sigurnu montažu i ugradnju sa jednostavnim alatom ili bez njega. Naši kablovi i interkonekcije imaju dug životni ciklus, mogućnost rada u teškim uslovima (npr. sa visokim nivoima vibracija, izloženosti opasnim elementima, ekstremnim temperaturama itd.), pružaju sigurne brze informacije i komunikacione usluge.

Napajanje pomaže u smanjenju gubitaka energije u Vašem proizvodnom procesu, također doprinosi sigurnosti na radu Vaših zaposlenih. Da bismo pokrili sva rešenja za napajanje u rasponu od 0,5–24,000 W različitih stepena i zadovoljili Vaše zahtjeve u primjeni, nudimo širok asortiman proizvoda, uključujući: AC / DC napajanje, LED upravljačke programe, punjače baterija, pretvarače, širok spektar kontaktera i još mnogo toga.

Uređaji za prenošenje signala prenose optičke ili električne signale kroz rotirajuće interfejse. Fiber optički rotacioni zglobovi (FORZ) su za optičke signale ono što su električni klizni prstenovi za električne signale, posebno kada prenose velike količine podataka. FORJ-ovi održavaju suštinske prednosti vlakana od kraja do kraja. Multiplekseri i pretvarači medija dizajnirani su da obezbjede pouzdan optički prenos Vaših signalnih i video podataka na platformama koje rade u teškim uslovima.

Svjetlosni i zvučni signalni uređaji daju informacije o statusu signala na mnogim kritičnim tačkama Vaših automatizovanih sistema i instalacija kako bi Vam pomogli da zadržite visoku produktivnost i efikasnost. Nudimo širok spektar pojedinačno kombinovanih, unaprijed sastavljenih ili prilagođenih signalnih tornjeva, jednobojnih ili višebojnih signalnih svjetala, akustičnih signala, indikatora za isključivanje zvuka i telefona.

Automatizujte svaki proces

LED osvjetljenje obezbjeđuje jasan pogled na Vaše proizvodne pogone, kao i radne stanice. Naše visokokvalitetne LED svetiljke za mašine i LED lampe na radnom mjestu su funkcionalne i ergonomske, njihov robusni dizajn i nevjerovatan vijek trajanja omogućavaju Vam upotrebu bez održavanja, u širokom spektru primjena, gdje je potrebno pouzdano, svjetlo i ravnomjerno osvetljenje, čak i u surovim uslovima.

Montažni uređaji Vam pomažu da pouzdano montirate i, ako je potrebno, lako poravnate svoje uređaje. Nudimo širok asortiman montažnih nosača, stezaljki, sistema nosača/potpornih nosača, nosača šipki, kliznih blokova, tornja za spajanje, sistema tastature, sistema za montiranje prigušivanja, pomagala za poravnanje i još mnogo toga.

Kućišta za Vašu električnu i elektronsku opremu, sprječavaju električni udar korisnika opreme i štite sadržaj iz okoline. Naša široka ponuda kućišta od čeličnog lima, nerđajućeg čelika i ekstrudiranog aluminijuma obuhvata: HSLA-čelične, energetske centre, MCC i sekundarne razvodne ormare, kućišta za surove uslove, upravljačku ploču i HMI sisteme kućišta i Kiosk & Stand sisteme.

Kontaktirajte nas i mi ćemo pronaći odgovarajući proizvod za Vas.

Kontaktiraj nas

Pročitajte najnovije vijesti iz oblasti Ostale naprave za avtomatizacijo

Pretplatite se na naš newsletter!

Dobit ćete samo kvalitetne vijesti i podsjetnike za webinare o vodećoj opremi za automatizaciju, s kojom možete pobijediti konkurenciju.