Transmiter pritiska 17.620 G za zahtjevne uslove rada

Transmiter pritiska 17.620 G proizvođača BD|SENSORS sa lakoćom prevazilazi ograničen prostor za instalaciju, visoko opterećenje, temperaturne šokove i vršne pritiske. Iskoristite ga za zahtjevne aplikacije u mašinstvu i elektrotehniki.

Savladajte izazove transmiterom pritiska 17.620 G

Kompaktni transmiter pritiska 17.620 G BD|SENSORS idealan je za inženjere koji se bave razvojem i projektovanjem mašina i postrojenja. Izuzetno se dobro pokazao u veoma teškim i zahtjevnim uslovima rada. Njegov fokus je na zahtjevnim aplikacijama u području mašinstva i elektrotehnike.

Ograničen prostor za instalaciju, visoko opterećenje, temperaturni šokovi i vršni pritisci su samo neki od izazova koje transmiter 17.620 G sa lakoćom prevazilazi. Bez problema ispunjava sve zahtjeve koji se susreću u hidraulici (kao što su kranovi, bageri, komunalna vozila itd..), po mašinama u proizvodnim pogonima (kao što su prese, strugovi itd..) ali takođe i u sistemima za hlađenje.

Transmiter pritiska 17.620 G 1

Želite kupiti naše Senzore?

Savladajte izazove transmiterom pritiska 17.620 G

Transmiter pritiska 17.620 G 2

Transmiter 17.620 G ima radni opseg od 16 bara do 1 000 bara, sa tačnošću od 0.5%.

Kompletan senzor je izrađen od nehrđajućeg čelika i zavaren je. Zavareni dizajn uklanja sve zaptivke, što garantuje visoku otpornost na medije kao što su ulja ili rashladne tečnosti i osigurava visoku izdržljivost.

Instalirani senzori nisu osjetljivi na vibracije, udarce kao ni na temperaturne promjene, te će pouzdano nastaviti raditi čak i u prisustvu takvih poremećaja.

Lako postavite i ugradite transmiter

Električni i mehanički priključci 17.620 G senzora su usklađeni sa međunarodnim industrijskim standardima, te se veoma lako postavljaju i ugrađuju.

Transmiter je veoma prihvatljiv za sve mašinske i elektro inženjere koji se suočavaju sa različitim problemima. Pri tome veoma je pouzdan i osigurava dug vijek trajanja, a samim tim osigurava i pouzdanost sistema.

Transmiter pritiska 17.620 G

Želite saznati više?

Transmiter pritiska 17.620 G 3

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

    Pretplatite se na naš newsletter!

      Ne propustite druge povezane vijesti