Senzori nivoa UWT

Senzori nivoa kompanije UWT, koja je jedan od vodećih svjetskih proizvođača senzora za mjerenje nivoa svih vrsta rasutih, čvrstih ili tečnih materijala. Savršen su primjer, da tokom decenija, uz jasne principe i inovativna rješenja, porodična kompanija može prerasti u svjetskog giganta.

Od svog početka 1977. godine UWT GmbH je razvio širok spektar proizvoda kako bi pružio rješenja za mjerenje nivoa u gotovo svim granama industrije.

Želite kupiti naše Senzore?

U ponudi su:

UWT – Sewnzori nivoa 2

Rotonivo® – Rotacioni senzori nivoa

RN 3000 i RN 6000 serije rotacionih senzora nivoa mogu se koristiti za detekciju svih vrsta praškastih/zrnastih materijala. Potpuno su neosjeljivi na prašinu, statički elektricitet, naljepljivanje materijala, promjene temperature i pritiska.

Vibranivo® – Vibracioni senzori nivoa

Vibro-viljuške karakteriše robusni dizajn od nehrđajućeg čelika i istovremeno visoka tačnost i preciznost. Veoma često se koriste u procesnim i skladišnim tankovima.

Capanivo® – Kapacitivni senzori nivoa

Capanivo senzor nivoa je izrađen od robusnog PPS materijala (Polyphenylene Sulfide), koji je pogodan i za aplikacije u industriji hrane a također je otporan i na mnoge agresivne materijale. Može se koristiti i u Ex zoni.

RFnivo® – RadioFrekventni senzori nivoa

Serija senzora nivoa koju je moguće koristiti za detekciju prisustva kako čvrstih materijala tako i tečnosti.

UWT – Senzori nivoa 3
UWT – Senzori nivoa 4

Nivobob® – Kontinualno mjerenje nivoa

Kontinualni senzor nivoa, koristi se za mjerenje nivoa zrnastih i praškastih proizvoda u silosima i tankovima a takođet i za mjerenje interfejs nivoa (npr. čvrstog materijala prekrivenog sa tečnosti).

NivoRadar® – Kontinualno mjerenje nivoa

Kompaktan senzor koji mjeri udaljenost do 100 m, te zbog velike osjetljivosti, pogodan je za mjerenje skoro svih vrsta čvrstih materijala.

Želite saznati više?

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

    UWT sonde za diskretno i kontinualno mjerenje tečnosti 4

    Pretplatite se na naš newsletter!

      Ne propustite druge povezane vijesti