Контролирајте робот преку Cognex

Сега уште поробусна контрола на робот преку камера. Во своите In-Sight системи, Cognex претстави нов PatMax RedLine алгоритам кој постави нов стандард за брзина и точност при совпаѓање на шаблони.

Зголемена брзина за Вашата апликација со робот

PatМax Redline алгоритамот е робусен како и неговата претходна PatМax верзија, но истовремено 5-15x побрз. Cognex успеа да ја зголеми брзината преку оптимизација на алгоритамот и новите процесори со дуално јадро.

Со PatМax Redline, повеќе нема компромис помеѓу брзина и робусност кај апликација со робот.

Сакате да набавите наши опрема за Машински вид?

Изберете идеален модел

  • In-Sight 5705, светски најбрза 5 MPix камера за доверлива контрола на производна линија со голема брзина
  • In-Sight 8405, светски најмала 5 MPix камера идеална за апликации кои бараат опрема со помала тежина, и кои имаат ограничен простор
  • In-Sight 5705C, единствена колор 5 MPix камера во светот идеална за сложени апликации со напредни алатки и 24-bit колор слика

Сакате да дознаете повеќе?

Пополнете го формуларот за контакт и ние ќе Ви одговориме наскоро.

robot control InSight camera Cognex redline pathmax

Subscribe to our newsletter!

    Contact form 7 Mailchimp extension by Renzo Johnson - Web Developer

    Don’t miss other related news

    Don’t miss other news