Studio for OpenCV од Adaptive Vision

Studio for OpenCV од Adaptive Vision Ви обезбедува комфорна околина за експерименти со OpenCV алатки—нема потреба за код! Брзо, лесно, и ефикасно креирајте апликација во графичка програмерска околина без програмерски вештини!

Побрза креација и прототип на апликации

Adaptive Vision ја претстави својата бесплатна моќна графичка програмерска околина Studio for OpenCV. Стекнете предност со оваа иновативна околина за брз и ефикасен развој на апликации со бесплатна OpenCV библиотека – во индустрија, школо, колеџ, и дома.

Studio for OpenCV користи графичка програмерска околина од Adaptive Vision Studio, но библиотеката од алатки е заменета со функции од бесплатната OpenCV библиотека.

Сакате да набавите наши опрема за Машински вид?

Видни апликации

AV Studio for openCV

Studio for OpenCV Ви обезбедува комфорна околина за да експериментирате со OpenCV алатки без потреба од код! Само вметнете блок во програмата, преземете податоци, и конфигурирајте параметри во панел. Може визуелно да анализирате резултати на повеќе конфигурабилни податочни прегледи. Кога се менува параметар во програмата, има ажуриран преглед во реално време.

Дури и искусни програмери може да креираат и прототипираат OpenCV-базирани апликации побрзо од текстуално програмирање.

Лесно може да креирате графички кориснички интерфејс по Ваша мерка со помош на вградената HMI Designer алатка, така што јамки, условни формули, и подпрограми (макрофилтри) овозможуваат лесно да изградите напредни програми.

Ефикасно учење

Studio for OpenCV доаѓа во пакет со бројни куси off-line програми, кои Ви помагаат да ги научите капацитетите на OpenCV библиотека на забавен и лесен начин. Откријте што може да постигнете со OpenCV библиотека додека ја усовршувате визуелната околина со професионален водечки софтвер за машински вид!

Лесно може да ги интегрирате проектите креирани од Studio for OpenCV во Adaptive Vision Studio. Ви нуди повеќе од 1000 тестирани и оптимизирани филтри или функции за анализа на податоци. Исто така, имате и пристап до алатки за комуникација преку различни протоколи, стандарди, и производители.

Adaptive Vision openCV апликација

Сакате да дознаете повеќе?

 Adaptive Vision openCV

Пополнете го формуларот за контакт и ние ќе Ви одговориме наскоро.

Subscribe to our newsletter!

    Contact form 7 Mailchimp extension by Renzo Johnson - Web Developer

    Don’t miss other related news

    Don’t miss other news