SECOMEA далечински пристап

Secomea е експерт во областа на далечински индустриски комуникации кои Ви помагаат да ја следите, менаџирате, и услужувате Вашата опрема каде и да сте. Нивната мисија е безбедна и едноставна комуникација.

Автоматски лоцирајте ги Вашите уреди

Со надградбата на SiteManager софтверот, SECOMEA додаде напредна карактеристика за детекција на Вашите уреди која автоматски ги лоцира сите мрежни уреди, ги прикажува на екран, и паралелно Ви препорачува најсоодветен протокол за далечински пристап до уредите. Сега може со еден клик да креирате агенти за пристап кои досега бараа мануелен запис на IP адреса и мануелна селекција на соодветен протокол.

Истото важи и за конектираните USB уреди кои, исто така, автоматски детектираат и прикажуваат така што само еден клик Ве дели од пристап до Вашиот USB уред. За полесна интеграција, SECOMEA направи видео инструкции за лесен далечински пристап.

Сакате да набавите наши опрема?

Конектирајте повеќе уреди

SiteManager софтверот, исто така, Ви овозможува да конектирате повеќе USB уреди. Преку USB хаб, сега може да конектирате толку USB уреди колку што имате слободни агенти за пристап во SiteManager софтверот.

Дури и конфигурацијата и пристапот до SiteManager софтверот и до далечинските уреди е едноставен и брз – конфигурација за само 5 минути.

Имплементирајте високо ниво на сигурност

Сигурноста била и секогаш ќе биде клучен приоритет во Secomea Solution. Таа е континуирано ревидирана од страна на надворешна сигурносна компанија ProtectEM GmbH, така што изворниот код на Secomea е под строга ревизорска контрола. Откријте го процесот на ажурирање, bug поправки, и поправка на сигурносни ранливости.

Директорот на SECOMEA Mr. Peter Hansen изјави: “Ние секогаш се стремиме да создадеме SECOMEA решенија кои лесно се инсталираат, пуштаат во работа, и користат, особено за неискусни IT корисници. Новата напредна карактеристика за пребарување на Вашите уреди го забрзува процесот на пуштање во работа, и ја елиминира можноста за грешки. Со новата верзија на софтверот, неискусните IT корисници може брзо и точно да пристапат до посакуваните уреди.”

SECOMEA далечински пристап

Сакате да дознаете повеќе?

SECOMEA remote access

Пополнете го формуларот за контакт и ние ќе Ви одговориме наскоро.

Subscribe to our newsletter!

    Contact form 7 Mailchimp extension by Renzo Johnson - Web Developer

    Don’t miss other related news

    Don’t miss other news