Clear Space® технологија

Clear Space® технологијата од Hirschmann гарантира непречена WLAN комуникација во надворешни услови преку елиминација на сите конкурентни радио фреквенции. Тоа води кон пониско ниво на шум и помала загуба на комуникациски пакети. Clear Space® овозможува доверлива WLAN комуникација особено во индустриски средини каде се користат различни радио технологии.

Гарантирано стабилна безжична конекција

Пристапните точки на новата Hirschmann фамилија OpenBAT може да бидат монтирани на DIN шини, на ѕид, или на држачи во внатрешни или надворешни услови. Работна температура од -40 °C до +70 °C.

Сите верзии поддржуваат IEEE 802.11n стандард со PROFINET, Ethernet / IP, Public Spot и VPN Gateway опции. Уредите може да бидат напојувани преку AC (90V – 265V), DC (18V – 320V) или PoE. Голема селекција на сертификати: EN61850-3, e1, EN50155, ATEX zone 2, NEMA 4X.

Сакате да набавите наши опрема?

Подобра латентност, доверливост, и брзина на пренос

Новите редундантни протоколи кои дуплираат пакети (во случајот на PRP протоколот, и 5 GHz и 2.4 GHz пропусен опсег) овозможуваат подобра латентност, доверливост, и брзина на пренос на пакети. Карактеристиките може да ги погледнете на табелата подолу.

openBАТ карактеристики

Сакате да дознаете повеќе?

Hirschmann Clear space Technology

Пополнете го формуларот за контакт и ние ќе Ви одговориме наскоро.

Subscribe to our newsletter!

    Contact form 7 Mailchimp extension by Renzo Johnson - Web Developer

    Don’t miss other related news

    Don’t miss other news