Индустриски multi-touch компјутер

Користете панел компјутер со multi-touch екран и со тенок дизајн за беспрекорна работа на Вашите најсложени апликации. Сето тоа по супер атрактивна цена.

Користете го во широк спектар на апликации

Axiomtek како лидер за дизајн и производство на индустриски компјутери и вградливи системи го претставува својот GOT3217WL-845-PCT модел кој се истакнува со multi-touch екран, елегантен дизајн, и екстремно атрактивна цена.

Големиот кориснички едноставен дисплеј и капацитивниот екран на допир го прават моделот погоден за широк спектар на апликации, меѓу кои: IIoT, автоматика, и дигитални реклами.

Сакате да набавите наши опрема?

Работете ефикасно со multi-touch екранот

Axiomtek multitouch екран

Моделот GOT3217WL-845-PCT има 21.5” FHD TFT широк LCD дисплеј со 10-точкаста multi-touch капацитивна технологија, и 250 нити осветленост за ефикасна работа и најдобро корисничко искуство. Вградениот Intel® Pentium® процесор N3710 од Braswell SoC фамилијата гарантира ниска енергетска потрошувачка (4 W) благодарение на новата 14 nm литографија.

Исто така, четири јадрениот CPU процесор е особено погоден за ракување кај апликации со повеќе нишки кои симултано извршуваат повеќе програми без негативно влијание врз перформансот на примарната апликација. Екранот на допир има дизајн за пасивно (fanless) ладење во склоп на IP65 рамката. Елегантната алуминиумска рамка има робусен и модерен дизајн. Комфорно работи на температура од 0 °C до 45 °C, и вибрации до 1G.

Стекнете бенефит преку повеќе опции за меморија

Моделот поддржува Windows® 10 и Windows® 10 IoT оперативен систем. Достапна е инсталација до 2 PCI Express мини картички во експанзионите слотови, и WLAN антена за локална безжична комуникација и 3G мрежи. Поддржува и до 8GB DDR3L RAM меморија, и до 2 мемориски единици (2.5 ”SATA SSD / HDD, и mSATA).

Широк опсег на I/O портови, меѓу кои 2x USB 3.0, и 2x USB 2.0 портови, 2x Gigabit Ethernet портови, аудио излез, и RS-232 и RS-232/422/485 сериски портови. Покрај опцијата за монтажа на ѕид, овој индустриски компјутер може да се монтира и на VESA држач и на други работни станици.

Axiomtek легенда

Карактеристики

Axiomtek екран на допир
 • 21.5″ широк Full HD капацитивен Multi-Touch екран
 • Fanless дизајн со Intel® Pentium® процесор N3710
 • 1x 204-пински DDR3 SO-DIMM приклучок (макс. 8GB)
 • 2.5″ SATA HDD и mSATA
 • 2x GbE LAN, 2x USB 3.0, 2x USB 2.0, 2x COM портови
 • Нагодлива RS-232/422/485 комуникација преку BIOS
 • 2x слотови за PCI Express мини картичка
 • 3G, WLAN модул и антена, опционално
 • IP65 алуминиумска предна рамка
 • Разни опции за монтажа

Едноставен далечински пристап

Ние Ви препорачуваме да го конектирате Вашиот индустриски компјутер со SECOMEA софтвер кој промовира брз, едноставен, и безбеден далечински пристап без разлика на Вашата локација.

Сакате да дознаете повеќе?

Пополнете го формуларот за контакт и ние ќе Ви одговориме наскоро.

Subscribe to our newsletter!

  Contact form 7 Mailchimp extension by Renzo Johnson - Web Developer

  Don’t miss other related news

  Don’t miss other news