LED Workplace светилки

LED Workplace светилки за Вашето работно место кои обезбедуваат висококвалитетно осветление за јасна видливост. Тие исполнуваат низа барања: точност на боја, класи на заштита, моќност, и покриеност.

Изберете совршено решение за Вашите потреби

LED Workplace светилки за осветление на Вашето работно место во индустрија се дел од асортиманот на Sangel, германски производител на LED индустриски светилки, кабелски склопови, и модули за инсталација. Доколку сакате гарантирано оптимални работни услови во Вашата компанија, тогаш нарачајте LED светилки од Workplace серија.

Со LED Workplace светилки, Вие гарантирате соодветно осветление во просторот, и ја подобрувате благосостојбата на Вашиот вработен и неговата ефикасност во исто време.

Сакате да набавите наши Други уреди за автоматика?

Врвен квалитет и дизајн

LED Workplace светилки Sangel

Sangel користи единствено висококвалитетни материјали за дизајн на куќиште. Со добро промислен дизајн на куќиште, нивните инженери гарантираат висока енергетска ефикасност и истовремено екстремно атрактивен изглед.

Ние нудиме 7 различни должини на светилки, од 850 mm до 3050 mm. Конекторите M12 овозможуваат флексибилна конекција.

LED Workplace светилки за поефикасна работа

LED светилките имаат покриеност со дифузна светлина која спречува повеќе сенки, и обезбедува работа без замор за Вашите вработени. Оптимална работна светлина е постигната со 5700 K интензитет на светлина, кој е идеален за работна средина со потребно прецизно разделување на боја.

LED Workplace светилките се произведени од висококвалитетни елоксирани алуминиумски профили. Одат во пакет со ESD заштита.

Благодарение на добар термички менаџмент во внатрешноста на светилката, постигната е издржливост од најмалку 60,000 часови.

LED Workplace светилки Sangel споредба

Сакате да дознаете повеќе?

Пополнете го формуларот за контакт и ние ќе Ви одговориме наскоро.

Subscribe to our newsletter!

    Contact form 7 Mailchimp extension by Renzo Johnson - Web Developer

    Don’t miss other related news

    Don’t miss other news