Fanless industrial PC for restricted space

The eBOX625-312-FL is robust and light weight fanless industrial PC from Axiomtek that is most suitable for space-restricted industrial application areas.

Develop applications in tight spaces

The eBOX625-312-FL industrial PC is a product from Axiomtek with a slim, fanless design and powerful processor options. The PC offers high performance and exceptional energy savings. It posible to use two screens at the same time and it has a wide range of connectors – VGA, HDMI, 2xLAN, 3xCOM, 4xUSB 3.0, 2x USB 2.0.

Due to its light weight and robustness, the eBOX625-312-FL industrial computer is fully suited to industrial applications with pronounced space restraints, e.g.,  digital advertising, transport, industrial automation, medical equipment, IOT.

  • industrial PC eBox-PC-312FL Axiomtek
  • industrial PC eBox-PC-312FL Axiomtek

Keni nevojë për ndihmë? Le t’ju ndihmojmë.

Get to know the features of the industrial PC

  • industrial PC e-box PC 312-FL Axiomtek
  • industrial PC eBox-PC-312FL Axiomtek
  • Fanless and silent design
  • 2 x RS-232/422/485, 1 x RS-232
  • 2 x PCI Express Mini Card slot
  • 1 x SIM slot
  • 1x 2.5″ SATA HDD/SSD in 1x mSATA
  • Supports VGA and HDMI (dual screen)

Keni një pyetje për ne?

Paraqisni pyetjet ose kërkesat tuaja në formularin e hyrjes dhe ne do t’ju kontaktojmë sa më shpejt të jetë e mundur.

Mos humbisni lajme të tjera të lidhura