Ethernet IP за побрз податочен пренос до PLC контролери

Unitronics PLC контролерите од наградуваната UniStream серија сега поддржуваат и индустриски Ethernet IP протокол. Тоа Ви овозможува податочен пренос со висок перформанс во реално време, и многу побрза контрола на процеси.

Стекнете предност преку бесплатниот Unitronics софтвер

Поддржува безжичен податочен пренос помеѓу индустриски стандардни уреди.

Без потреба за додатен софтвер. Се програмира преку бесплатниот UniLogic програмски софтвер со помош на податочни табели.

Unistream може да биде симултано и I/O скенер и адаптер.

Кликнете тука за UniLogic софтвер
Ethernet IP UniStream PLC Unitronics

Сакате да набавите наши PLC опрема?

Посетете ја нашата B2B продавница

Сакате да дознаете повеќе?

Ethernet IP PLC Unitronics

Пополнете го формуларот за контакт и ние ќе Ви одговориме наскоро.

Subscribe to our newsletter!

    Contact form 7 Mailchimp extension by Renzo Johnson - Web Developer

    Don’t miss other related news

    Don’t miss other news