Cloud IIoT платформа

Комплетно No-Code IIoT Cloud платформа за OEM производители.

Конектирајте го Вашиот PLC на cloud IIoT платформа. Бесплатно!

Стекнете предност со сигурна далечинска конекција на Вашиот PLC контролер за помали патни трошоци, зголемена ефикасност, и податочна анализа. Без претходно програмерско знаење, може за помалку од саат да го конектирате на cloud услуга. И тоа бесплатно. Со UniStream контролерите ова може да го направите без дополнителен хардвер!

Директната, скалабилна, и сигурна UniCloud платформа Ви овозможува да креирате сопствени контролни панели без специјално знаење. Подобрете ја ефикасноста на Вашето производство, елиминирајте грешки, имплементирајте превентивно одржување, намалете ги Вашите трошоци, и зголемете ја бизнис ефикасноста.

Влезете во IIoT светот преку UniCloud платформа

Cloud IIoT Unitronics UniCloud лого

Сакате да набавите наши PLC опрема?

Комплетно No-Code IIoT Cloud платформа

Cloud IIoT Unitronics UniCloud дијаграм

UniCloud е комплетна cloud IIoT платформа за OEM производители за која не Ви треба претходно програмерско знаење. Моќта на платформата е комплетно во Ваши раце!

PLC контролерите од UniStream Cloud серија се единствени PLC контролери на пазарот со вграден cloud без месечна претплата. Без претплата и без дополнителен хардвер или софтвер може да ја користите UniCloud услугата!

 • повеќејазични контролни панели само со конфигурација, без програмирање
 • контролен панел со Вашето лого и бои
 • Корисници: креирајте и доделете соодветни улоги, и персонализирајте го Вашиот контролен панел
 • Инженери: креирајте сигурен далечински пристап за контрола и детекција на грешки
 • Анализа на перформанс преку следење и менаџирање на оперативни податоци
 • Не треба да сте експерт за да работите со cloud. UniCloud содржи сè: cloud инфраструктура, интерфејси, и функционалност
 • Конекција сигурна од надворешни упади

Зголемена продуктивност, помалку тесни грла

Користете UniCloud cloud услуга за IIoT капацитети, и клучни податоци:

 • генерирајте приход: анализирајте податоци за лоцирање на продажни можности за производи и услуги
 • дефинирајте KPI индикатори преку централизирани и акумулирани податоци
 • намалете непланирани застои
 • следете и подобрете доверливост на процес
 • намалете трошоци за одржување
 • предвидете дефекти
Cloud IIoT Unitronics UniCloud конфигурација

Лесно инсталирање за помалку од 30 минути

 • No-code значи нема потреба од програмирање, IT знаење, или Cloud експертиза
 • UniCloud има вградено cloud инфраструктура, интерфејси, и функционалност
 • Со едноставен “Drag & Drop” интерфејс, лесно може да го конфигурирате Вашиот систем
 • UniCloud платформата работи на принципот на Software as a Service – нема потреба од инсталирање на софтверски компоненти, база на податоци
 • Изградете сопствени контролни панели, брза визуелизација преку UniCloud Wizards алатка
 • Услугата е целосно и беспрекорно вградена во PLC контролерите од Unitronics

Сакате да дознаете повеќе?

Пополнете го формуларот за контакт и ние ќе Ви одговориме наскоро.

Cloud IIoT Unitronics UniCloud

Subscribe to our newsletter!

  Contact form 7 Mailchimp extension by Renzo Johnson - Web Developer

  Don’t miss other related news

  Don’t miss other news