Мрежен PoE инџектор и PoE свич

SPIDER PoE мрежен свич е елегантно решение и за едноставна интеграција на уреди во мрежа и за флексибилна ефикасна експанзија на мрежи. Со PoE мрежен инџектор може да ја надградите Вашата EtherNet мрежа до PoE ниво без замена на Вашите постоечки Ethernet свичови.

PoE напојувани уреди

Hirschmann мрежниот PoE свич е елегантно решение и за едноставна интеграција на уреди во мрежи, и за флексибилна ефикасна експанзија на мрежи без дополнителни единици и кабли за напојување.

Hirschmann мрежниот PoЕ инџектор овозможува надградба на Ethernet мрежи на PoE ниво без замена на постоечки Ethernet свичови. Индустриски IP камери, IP телефони, индустриски мрежни свичови, и WLAN точки на пристап се само дел од производните групи кои веќе поддржуваат PoE напојувани уреди.

Сакате да набавите наши опрема?

Изберете исплатлив PoE уред

PoE свич, PoE инџектор Hirschmann апликации

Изберете помеѓу три исплатливи производи кои се најчесто користени за автоматика:

 • SPIDER II 8TX PoE со 8 x 100 Mbit (од кои 4 x PoE со 15.4 W по порт),
 • PoE мрежен инџектор SPIDER Giga 2TX PoE EEC со 2 x 1 Gbit (од кои 1 x PoE со 30 W по порт),
 • PoE PD мрежен свич SPIDER 5TX PD EEC со 5 x 100 Mbit (од кои 1 x PoE PD порт со функција за напојување на свичот).

Ethernet свичовите и инџекторите се напојувани со 24 V DC кој е повообичаен напон за автоматика од 48 V DC кој е избор во многу конкурентни производи.

Карактеристики на Hirschmann PoE фамилија

SPIDER II 8TX PoE

 • 8 x RJ45 10/100BASE-TX порт (од кои 4 x PoE)
 • 35 x 138 x 121 mm куќиште со опција за монтажа на DIN шини
 • Работна температура од -10 °C до + 60 °C
 • 24 V DC напојување
 • LED индикатори
 • Конекција со до 70 W излезна моќност (15.4 W по порт)

SPIDER Giga 2TX PoE EEC

 • 2 x RJ45 10/100/1000 BASE-TX порт (од кои 1 x PoE)
 • 30 x 140 x 95 mm метално куќиште со опција за монтажа на DIN шина
 • Работна температура од -40 °C до + 70 °C
 • Редундантно 24/48 VDC напојување
 • LED индикатори
 • Конекција со до 30 W излезна моќност

SPIDER 5TX PD EEC

 • 5 x RJ45 10/100BASE-TX порт (од кои 1 x PoE PD)
 • 25 x 100 x 70 mm куќиште со опција за монтажа на DIN шини
 • Работна температура од -40 °C до + 70 °C
 • 48 VDC напојување преку PoE PD порт
 • LED индикатори
Hirschmann PoE апликации

Сакате да дознаете повеќе?

PoE switch and PoE injector Hirschmann

Пополнете го формуларот за контакт и ние ќе Ви одговориме наскоро.

Subscribe to our newsletter!

  Contact form 7 Mailchimp extension by Renzo Johnson - Web Developer

  Don’t miss other related news

  Don’t miss other news