Робусен DPM баркод верификатор

Баркод верификатор DataMan 8072V со висок перформанс дизајниран за сите апликации кои бараат моќни и доверливи решенија за квалитетни баркодови усогласени со насоки за индустриска стандардизација. Генерира извештај за проценка на баркод квалитет со цел полесно одржување на висок квалитет на етикетирање.

Рачни читачи за најсурови работни услови

Рачниот баркод верификатор DataMan 8072V има екстремно брза камера со висока резолуција за снимање и евалуација, дури и на најсложени баркодови.

Верификаторот е опремен и со моќни опции за осветлување, и најсовремени алгоритми. Заедно со DataMan Setup Tool софтверот обезбедува одлични резултати, повторно и повторно.

Сакате да набавите наши опрема за Идентификација?

Осветлени баркодови на секоја површина

Cognex баркод верификатор DataMan 8072V

Како единствен DPM баркод верификатор на пазарот, Ви нуди опции за осветлување под агол од 30/45/90-степени, што овозможува осветлени баркодови на површини со разна текстура, рефлексија, и облик.

Верификаторот има и едноставен дизајн за лесно ракување, и докажан софтвер за брзо и доверливо читање и евалуација на најсложени баркодови.

Сакате да дознаете повеќе?

Barcode verifier Cognex DataMan 8072V

Пополнете го формуларот за контакт и ние ќе Ви одговориме наскоро.

Subscribe to our newsletter!

    Contact form 7 Mailchimp extension by Renzo Johnson - Web Developer

    Don’t miss other related news

    Don’t miss other news