Cognex камера за интелигентен машински вид

Cognex камерата за интелигентен машински вид е дел од богатото In-Sight сериско портфолио. Серијата In-Sight е неприкосновена во својата класа поради способноста за оптичка контрола, препознавање на објекти, и контрола на индустриски постројки.

Cognex камера за сите апликации со машински вид

Концептот на all-in-one уред во индустриско куќиште комбинира библиотека од напредни алатки за машински вид , и снимање и обработка на слика со големи брзини.

Широкиот избор на модели, меѓу кои и колор системи, ги исполнуваат сите барања за цена и перформанс. А и нивната конфигурација и интеграција е полесна од кога и да било.

Cognex нуди 3 фамилии на паметни камери со различни куќишта, сензори, и процесори. Избор на повеќе од 300 различни модели.

Кликнете тука за брошура

Сакате да набавите наши опрема за Машински вид?

Посетете ја нашата B2B продавница

Сакате да дознаете повеќе?

Cognex Intelligent Machine Vision Camera in-Sight

Пополнете го формуларот за контакт и ние ќе Ви одговориме наскоро.

Subscribe to our newsletter!

    Contact form 7 Mailchimp extension by Renzo Johnson - Web Developer

    Don’t miss other related news

    Don’t miss other news