Cognex all-in-one In-Sight сензор

Cognex In-Sight сензорот за машински вид е примарно наменет за краен корисник. Затоа сензорот е дизајниран за да може најлесно да се конфигурира.

In-Sight сензор – Поглед кон светот на машински вид

In-Sight сензорот е наградуван all-in-one индустриски сензор со вградена камера, процесор, осветлување, оптика, и I/O сигнали. Може да детектира и скенира до 6,000 објекти во минута. Индустриската IP67 заштита дозволува да се инсталира во тесен простор.

Подобрете го Вашиот процес менаџмент преку оптичка контрола на Вашата производна линија и анализа на настани. In-Sight сензорот дава добар поглед кон светот на машински вид и оптимално производство. Сега е достапен и во колор верзија за лесна контрола на својствата на боја кај објектите.

Cognex машински вид In-Sight сензор

Сакате да набавите наши опрема за Машински вид?

Сакате да дознаете повеќе?

Пополнете го формуларот за контакт и ние ќе Ви одговориме наскоро.

Subscribe to our newsletter!

    Contact form 7 Mailchimp extension by Renzo Johnson - Web Developer

    Don’t miss other related news

    Don’t miss other news