Далечински пристап преку 4G мрежа

Далечински пристап преку 4G мрежа е погоден за апликации каде жичана конекција не е изводлива. Гордо соопштуваме дека ние – Типтех ја застапуваме данската компанија Secomea.

Предности на Secomea производи

Secomea е специјалист за далечински индустриски комуникации кои Ви помагаат да ја следите, менаџирате, и услужувате Вашата опрема без разлика каде се наоѓате.

Нивната мисија е да обезбедат сигурна и едноставна конекција. Преку Secomea производите сакаме да им понудиме на нашите клиенти комплетно решение за далечински пристап до индустриски уреди.

Сакате да набавите наши опрема?

Посетете ја нашата B2B продавница

Скалабилност и комуникациски опции

Како лидер за решенија за далечински пристап, Secomea Solutions сертифицирани за Индустрија 4.0 гарантираат компатибилност, a Reference Architecture Model Industry 4.0 (RAMI4.0) овозможен во однос на IEC/PAS 62443-3 стандардот гарантира доверлива и сигурна употреба во индустријата.

  • Лесна и брза инсталација, и употреба без потребна помош од IT експерт
  • Сигурна конекција верификувана од стандарди за сигурност
  • Доверлива работа
  • Препознаен како еден од најдобрите, од страна на големи индустриски компании

Повеќе за далечински пристап на подолунаведените линкови:

Secomea далечински пристап

Сакате да дознаете повеќе?

Remote access Secomea

Пополнете го формуларот за контакт и ние ќе Ви одговориме наскоро.

Subscribe to our newsletter!

    Contact form 7 Mailchimp extension by Renzo Johnson - Web Developer

    Don’t miss other related news

    Don’t miss other news