SECOMEA 9.3

Нова верзија за конекција до Вашите уреди преку нов графички дисплеј. Едноставна и сигурна конекција има голема важност уште од почетоците на SECOMEA.

Бенефити од најнови карактеристики на SECOMEA

 • SECOMEA 9.3 – поедноставно, посигурно, подоверливо
 • Нивниот софтвер исполнува и Microsoft барања за сертифицирани драјвери, така што не ви требаат администраторски права за користење на новата верзија на LinkManager на Вашиот компјутер
 • Пристап до далечински уред од Вашиот веб-прелистувач преку 443 порт за сите типови на апликации (на пр.: VNC не треба да отвори 55000-59999 порт – важи за тие кои имаат свој сопствен GateManager сервер)
 • Напредно пронаоѓање уреди во GateManager
 • За поголема транспарентност, администраторот може да го праша корисникот за причините за конекција
Secomea комуникации

Сакате да набавите наши опрема?

Високо ниво на сигурност

Secomea сигурен далечински пристап

Сигурноста секогаш била, и ќе биде клучен приоритет на Secomea Solutions.

Има сертификат од организацијата ProtectEM GmbH за изворниот код на апликацијата.

Вмрежете се едноставно

Едноставно вмрежување секогаш била екстремно важна тема уште од почетоците на компанијата. Тоа го тврди и нејзиниот слоган “ SEcure COmmunication Made EAsy”.

Оваа карактеристика е уште подобра во најновата верзија на опремата. Сега и неквалификувани IT инженери може да креираат сигурна конекција.

Secomea сигурен далечински пристап

Карактеристики на централен контролен систем

Secomea сигурен далечински пристап

Централен контролен систем дозволува:

 • лесна имплементација на хиерархија за пристап
 • разни аларми (е-пошта или SMS) за разни настани
 • лесна надградба на софтверска верзија на SiteManage
 • записи од цела историја на настани кои се важни точки за стекнување на сертификат за сигурност

Уживајте во подобро корисничко искуство

SiteManager сега нуди и карактеристики на WiFi рутер.

Може да има улога како WiFi клиент или пристапна точка, овозможени NAT правила и рутирање, а може да има улога и како DHCP сервер со DHCP клиенти кои може да пристапат на Internet.

Тоа го подобрува корисничкото искуство.

Сакате да дознаете повеќе?

Secomea logo

Пополнете го формуларот за контакт и ние ќе Ви одговориме наскоро.

Subscribe to our newsletter!

  Contact form 7 Mailchimp extension by Renzo Johnson - Web Developer

  Don’t miss other related news

  Don’t miss other news