Индустриски fanless компјутер

Моделот eBOX625-312-FL е робусен и лесен индустриски fanless компјутер од Axiomtek кој е најпогоден за индустриски апликации со ограничен простор.

Апликации со просторни ограничувања

Индустрискиот eBOX625-312-FL компјутер е производ на Axiomtek со тенок fanless дизајн и моќен процесор. Компјутерот нуди висок перформанс и исклучителна енергетска ефикасност. Може да се користат два екрани истовремено. Моделот нуди широк избор на комуникациски приклучоци: VGA, HDMI, 2xLAN, 3xCOM, 4xUSB 3.0, 2x USB 2.0.

Благодарение на неговиот лесен и робусен дизајн, моделот eBOX625-312-FL е потполно погоден за индустриски апликации со просторни ограничувања меѓу кои: дигитален маркетинг, транспорт, индустриска автоматика, медицинска опрема, IoT…

 • industrial PC eBox-PC-312FL Axiomtek
 • industrial PC eBox-PC-312FL Axiomtek

Сакате да набавите наши опрема?

Погледнете ги карактеристиките

 • industrial PC e-box PC 312-FL Axiomtek
 • industrial PC eBox-PC-312FL Axiomtek
 • Тивок fanless дизајн
 • 2 x RS-232/422/485, 1 x RS-232
 • 2 x PCI Express мини картичка
 • 1 x SIM слот
 • 1x 2.5″ SATA HDD/SSD и 1x mSATA
 • Поддржува VGA и HDMI (дуален екран)

Сакате да дознаете повеќе?

Пополнете го формуларот за контакт и ние ќе Ви одговориме наскоро.

Subscribe to our newsletter!

  Contact form 7 Mailchimp extension by Renzo Johnson - Web Developer

  Don’t miss other related news

  Don’t miss other news