The smallest UniStream PLC controller

The Unistream 5″ PLC controller  is the smallest controller of the award-winning Unitronics UniStream series. It brings new solutions for applications with limited space. It is available with built-in I/Os, but their number can also be extended to a DIN rail. The same input-output modules can be connected to the PLC controller as to the other members of the Unitronics UniStream series.

Exploit scalability and communication options

The Unistream 5″ PLC controller Unitronics can be extended to a DIN rail using the UAG-CX-XKP125 (1.25 m) or UAG-CX-XKP300 (3 m) adapters.

Further expansion (eg., DIN rail in the next row) is possible with the classic UAG-XP and UAG-XPL adapters.

The controller has a built-in 1 x Ethernet, 1 x USB and 1 x Mini-B USB port. Serial and CANbus ports can be added with UAG-CX modules.

Keni nevojë për ndihmë? Le t’ju ndihmojmë.

Choose between Standard- and Pro-series

UniStream 5 Series PLC Unitronics features
UniStream 5 Series Standard PLC Unitronics
Unitronics UniStream PLC

Want to save time on development?

Keni një pyetje për ne?

UniStream 5 Series PLC Unitronics Expansions

Paraqisni pyetjet ose kërkesat tuaja në formularin e hyrjes dhe ne do t’ju kontaktojmë sa më shpejt të jetë e mundur.

Mos humbisni lajme të tjera të lidhura