Компактни предаватели за притисок

PT серијата од Turck портфолиото на предаватели за притисок е Вашето решение за сложени апликации во машиноградба, потенцијално експлозивни опасни зони, или за питка вода.

Решение за сложени апликации

Turck го засили своето тврдење дека ќе биде тотален лидер за технологија на сензори за флуиди со својата збогатена понуда на предаватели за притисок: компактна PT серија која исполнува сложени барања за мерење на притисок и тоа не само во машиноградба.

Нивниот робусен дизајн гарантира мерен елемент отпорен на абење со висока прецизност и со долготрајна стабилност и во сурови работни услови. Цела серија е UL сертифицирана и одобрена за EX зони, за питка вода, и за марина.

Turck предаватели притисок

Сакате да набавите опрема од нашето портфолио на Сензори?

Совршена варијанта за оптимално решение

Turck предаватели варијанти

Клиентите имаат избор помеѓу најтипични конектори, различни излезни сигнали, керамички или метални мерни ќелии во стандарден мерен опсег од -1 до 1,000 бари, но и за опсег до 600 mbar.

Преку богатиот избор на варијанти, Turck нуди оптимално решение за следење на притисок на флуиди и на гасови во широк спектар на апликации.

Флексибилност

Со развојот на нови предаватели, Turck не само што ги оптимизираше нивните технички карактеристики туку и нивната економичност. Богатото портфолио на стандардни производи на залиха во комбинација со брзо време за испорака на варијанти по мерка ја зголемува достапноста, а ги намалува трошоците за инвентар.

Оваа флексибилност овозможува Turck брзо да одговори на промените на пазарна побарувачка и да гарантира брзо време на испорака на PT серија. Покрај новата PT серија, Turck има и мерни уреди за притисок со дисплеј и со тастери за конфигурација на дигитални или аналогни излези, но и на IO-Link комуникација.

Turck притисок апликации

Сакате да дознаете повеќе?

pressure transmitters Turck

Пополнете го формуларот за контакт и ние ќе Ви одговориме наскоро.

Subscribe to our newsletter!

    Contact form 7 Mailchimp extension by Renzo Johnson - Web Developer

    Don’t miss other related news

    Don’t miss other news