Висококвалитетно напојување

Доверливост, услужливост, издржливост, и исплатливост се карактеристики на висококвалитетното MEAN WELL прекинувачко напојување.

Богат асортиман

 MEAN WELL е еден од неколку светски производители посветени на стандардни производи за напојување. Низ својата скоро 40-годишна традиција стана лидер за прекинувачки напојувања.

Богат асортиман со повеќе од 10,000 модели за сите типови на апликации.

Сакате да набавите наши Други уреди за автоматика?

Модели

Mean Well switching power supplies
 • за апликации со разновидни спецификации за напојување
 • висока ефикасност, ниски енергетски загуби, робусен дизајн со високо ниво на заштита
 • модифициран синус и вистински синус, 100-3000 W.
 • висока доверливост и стабилност, 5-1000 W
 • напојуваат Li-Ion батерии, 120-8000 W

Сакате да дознаете повеќе?

Пополнете го формуларот за контакт и ние ќе Ви одговориме наскоро.

Mean Well switching power supplies

Subscribe to our newsletter!

  Contact form 7 Mailchimp extension by Renzo Johnson - Web Developer

  Don’t miss other related news

  Don’t miss other news