Компактен V1000 микродрајв

Yaskawa микродрајвот од V1000 серија е компактен драјв со струјна векторска контрола за општа намена. Ги исполнува барањата на широк спектар на апликации меѓу кои Open-Loop-Vector контрола и употреба на PM мотори без повратна врска.

Компактен микродрајв за сложени апликации

Серијата V1000 е првокласен компактен микродрајв дизајниран имајќи во предвид одржливост и ефикасно производство. Yaskawa е светски водечки производител на AC драјвови, серво драјвови, контролери, PLC контролери, HMI интерфејси, и индустриски роботи.

Серијата V1000 е едноставен и економичен компактен микродрајв погоден за разни сложени апликации, како на пр.: Open-Loop-Vector контрола, и употреба на PM мотори без повратна врска.

Кликнете тука за брошура

Сакате да набавите наши опрема?

Посетете ја нашата B2B продавница

Светска моќност на Ваша дланка!

Yaskawa компактен V1000 микродрајв

За намалени трошоци, компактниот V1000 микродрајв има вградени 2-канални STO (Safe Torque Off) функции кои немаат потреба од моторни контактори што доведува до понатамошно намалување на трошоците.

Напредната енергетски ефикасна контролна технологија ја подобрува ефикасноста на драјвот и гарантира минимум 10 години работен век под нормални одржливи услови.

DriveWorksEZ® софтверската алатка обезбедува “вграден PLC контролер” за адаптиран по Ваша мерка микродрајв на брз и интуитивен начин.

Серијата V1000 стопира со висок флукс за 50% намалено време на стопирање.

Степени на заштита: IP20, NEMA1, IP66

Сакате да дознаете повеќе?

Пополнете го формуларот за контакт и ние ќе Ви одговориме наскоро.

Yaskawa V1000 Series compact microdrive applications

Subscribe to our newsletter!

    Contact form 7 Mailchimp extension by Renzo Johnson - Web Developer

    Don’t miss other news