Популарен J1000 драјв

Благодарение на неговите мали димензии и лесна конфигурација во комбинација со добро познатата Yaskawa доверливост, J1000 драјвот е еден од најпопуларните фреквентни регулатори – и секако по прифатлива цена!

Идеален драјв за најсложени апликации

Драјвот J1000 доаѓа од Yaskawa – светски водечки производител на AC драјвови, серво драјвови, контролери, PLC контролери, HMI интерфејси, и индустриски роботи.

Ј1000 од Yaskawa е идеален драјв погоден за најсложени апликации со индукциони мотори до 5.5 kW. Исклучителниот сооднос моќност/димензии и беспрекорниот дизајн го намалуваат потребниот простор за монтажа до минимум.

Сакате да набавите наши опрема?

Заборавете на комплексна конфигурација!

Популарен Yaskawa драјв J1000 серија

J1000 серијата на драјвови автоматски ги конфигурира параметрите за стандардни апликации. Лесна и разбирлива параметарска структура која овозможува брза конфигурација. Драјвот ги исполнува сите барања за апликации со променлива брзина и енергетска ефикасност. Има капацитет да издржи до 150% прекумерен товар во heavy-duty режим на работа (1 min).

Драјвот може да го конфигурирате преку вграден 5-дигитен дисплеј или далечински што овозможува да се конектирате со драјвот и да ги следите и менувате неговите параметри. Достапна е мемориска единица за податочен трансфер помеѓу драјвот и компјутер. J1000 драјвот може да го користите за контрола на вентилатори, пумпи, компресори, подвижни ленти, лифтови, кранови, итн.

Сакате да дознаете повеќе?

Пополнете го формуларот за контакт и ние ќе Ви одговориме наскоро.

Популарен Yaskawa драјв J1000 серија

Subscribe to our newsletter!

    Contact form 7 Mailchimp extension by Renzo Johnson - Web Developer

    Don’t miss other news