Следна генерација firewall заштита

Eagle40 од следна генерација на индустриска firewall заштита е робусна Hirschmann firewall заштита дизајнирана за голем проток на податоци. Најисплатливо решение за оптимална сајбер безбедност на Вашата индустриска мрежа за автоматизирано производство и процеси.

Оптимална сајбер безбедност

Индустриските мрежи стануваат основна комуникациска патека за автоматизација и Индустрија 4.0. Овој тренд го зголемува ризикот од сајбер напади и барањата за перформанс на мрежа.

Hirschmann е светски лидер за индустриски Ethernet, кој покрај квалитетни мрежни свичеви и мрежен софтвер, нуди и фибероптика за долги растојанија и високо ниво на доверливост.

Нивната EAGLE40 firewall заштита од следна генерација гарантира оптимална сајбер безбедност за Вашата индустриска мрежа за автоматизација на производство и процеси.

production automation EAGLE40 industrial firewall

Сакате да набавите наши опрема?

Мрежен перформанс без компромис

EAGLE40 industrial firewall production automation

Робусен EAGLE40 со мултипорт конфигурација е наменски изграден за висок пропусен опсег на податоци, без компромиси за мрежниот перформанс или одложен циклус на Вашиот производен процес.

Со понатамошно софтверско ажурирање, може да бидете сигурни дека EAGLE40 firewall заштитата е најисплатливо решение за Вас со цел доверлива заштита од сајбер напади.

Карактеристики на EAGLE40

 • висок перформанс и безбедност, и голем избор на конфигурации преку повеќе портови (до 7x 1Gbit / s)
 • лесна конфигурација преку графички кориснички интерфејс
 • автономно учење
 • модули за преглед на содржина MODBUS, OPC, и DNP3 пакети (DPI)
 • робусно и пасивно ладење за долготрајно следење на мрежа
 • 7x Gigabit Ethernet порт (5 x Gigabit Ethernet RJ45 LAN + 2 x Gigabit Ethernet SFP WAN)
 • HiSecOS со SPI и DPI капацитет за исплатливост, и максимална заштита од досега невидени закани
 • IPsec VPN за сигурна конекција до далечинска локација
 • Поддржува динамично рутирање со OSPF и VRRP редундантност
 • HTML 5 графички веб-интерфејс за лесна конфигурација
 • Пасивно ладење во метално куќиште за монтажа на DIN шина
 • Работна температура од -40 ° C до + 70 ° C
 • Исполнува барања за сајбер безбедност: NERC CIP, IEC 62443, NIST (во комбинација со Tripwire)
 • Исполнува индустриски стандарди за процесна автоматика: ISA-12.12.-01 Class 1 Div. 2 – Haz. Loc; ATEX-95 категорија 3G (зона 2)
 • Флексибилен менаџмент и контролни опции: Индустриски HiVision, Tripwire Enterprise, Log Center
 • Доволно моќен хардвер за додаток на нови DPI модули, и нови напредни методи за натрапливост и детекција на грешки (со идна надградба на софтвер)

Сакате да дознаете повеќе?

EAGLE40 industrial firewall application

Пополнете го формуларот за контакт и ние ќе Ви одговориме наскоро.

Subscribe to our newsletter!

  Contact form 7 Mailchimp extension by Renzo Johnson - Web Developer

  Don’t miss other related news

  Don’t miss other news