Робусен DIN-шински вградлив систем

Решението ICO300-MI за доверлив DIN-шински Axiomtek вградлив IoT gateway систем е особено погодно за екстремни услови. Гарантира висок перформанс и ниска енергетска потрошувачка. Искористете го за да го олесните развојот на Вашите процеси, и како gateway решение за IoT апликации.

 Сигурност и интелигентен менаџмент

Axiomtek како врвен производител на индустриски компјутери Ви нуди ICO300-MI решение за робусен DIN-шински вградлив систем базиран на Intel® IoT gateway уред. Овој доверлив IoT уред гарантира висок перформанс и ниска енергетска потрошувачка.

Гарантира висока сигурност и интелигентен менаџмент, и го олеснува развојот на Вашите процеси и распоред на IoT апликации. ICO300-MI е совршено решение за индустриски IoT апликации како паметни енергетски мрежи, паметна индустриска автоматика, мониторинг системи, итн.

 • DIN-rail Embedded System ICO300-MI Axiomtek
 • DIN-rail Embedded System ICO300-MI Axiomtek
 • DIN-rail Embedded System ICO300-MI Axiomtek

Сакате да набавите наши опрема?

 Забрзан развој на IoT апликации

ICO300-MI решение

Карактеристични за ICO300-MI решението се безжична комуникација, широка експанзија, ултра лесен и компактен дизајн. Тоа се главни предности за употреба во индустриска автоматика и машинско инженерство. Погодно е за сите апликации со ограничен простор за инсталација.

Исто така, овој интелигентен IoT gateway систем со IP 40 заштита и работен температурен опсег од -20 °C до +70 °C е исклучително погоден за апликации во екстремни услови.

Карактеристики

 • Поддржува Intel IoT Gateway технологија
 • Робусен Fanless дизајн
 • Поддржува Intel Atom процесор
 • 4 RS-232/422/485 порти
 • 2 изолирани 10/100/1000 Mbps Ethernet порти
 • Поддржува безжични мрежи (3G/GPRS)
 • CompactFlash (или mSATA) и SATA SSD (или HDD)
 • Работна температура од -20 °C до +70 °C
комуникациски порти

Сакате да дознаете повеќе?

DIN-rail Embedded System ICO300-MI Axiomtek

Пополнете го формуларот за контакт и ние ќе Ви одговориме наскоро.

Subscribe to our newsletter!

  Contact form 7 Mailchimp extension by Renzo Johnson - Web Developer

  Don’t miss other related news

  Don’t miss other news