Моќен минијатурен fanless компјутер

Моќниот fanless модел eBOX560-5oo-FL на индустриски компјутер од Axiomtek е вградлив систем со компактна димензија и со богат I/O интерфејс. Најпогоден за IIoT апликации, машински вид, итн.

Висок перформанс, ниска енергетска потрошувачка

Признаениот производител на индустриски компјутери Axiomtek Ви нуди eBOX560-500-FL модел на минијатурен fanless вградлив систем. Моделот Ви овозможува неверојатно висок перформанс, а ултра ниска енергетска потрошувачка.

Компактен, доверлив, и робусен компјутер дизајниран за работа во сурови индустриски средини благодарение на широкиот опсег на работна температура (-10 °C ~ +50 °C), заштитата од прав (IP40), и отпорноста на вибрации до 3G.

Модел eBOX560-5oo-FL Axiomtek

Сакате да набавите наши опрема?

Вградете компактен и робусен индустриски компјутер

 • Industrial PC eBOX560-5oo-FL Axiomtek
 • Industrial PC eBOX560-5oo-FL Axiomtek

Богат избор на I/O интерфејси (4 x USB 3.0, 3 x COM, 2 x GbE LAN, 2 x SMA, и 2 x HDMI), опција за експанзиона PCI Express мини картичка, побрз mSATA интерфејс за SSD меморија, и достапен 260-пински DDR4-2133 SO-DIMM мрежен приклучок со системска меморија до 16 GB се само некои карактеристики на овој fanless вградлив компјутер. Енергетски ефикасниот вградлив систем со IP40 заштита поддржува 12V DC влез со заклучен шраф, и има едноставен кориснички AT/ATX DIP прекинувач.

Опцијата за high-speed мрежна картичка овозможува пренос на поголеми пакети – Jumbo податочна рамка (9.5K), вклучување на компјутер преку мрежна порака (wake-on-LAN), и комбинација на мрежни канали (Teaming). Системската конфигурација поддржува Linux и Windows оперативни системи (7, 8.1, и 10), и Axiomtek AXView 2.0 софтверски пакет за далечински пристап и контрола.

Подгответе се за Индустрија 4.0

Компактниот eBOX560-500-FL модел е погоден како решение за индустриски Интернет на Нешта (IIoT), дигитална сигнализација, трговија, паметна фабрика, индустриски контролни системи, итн.

 • Мемориски интерфејс 204-пински DDR4-2133 SO-DIMM 16GB
 • Тивок fanless дизајн
 • Ултра компактно куќиште: 141.5 x 106 x 55 mm
 • 1 x RS-232/422/485, 1 x RS-232, и 4 x USB 3.0 комуникациски портови
 • 1 x 2.5” SATA HDD/SSD, и 1 x mSATA
 • 1 x слот за PCI Express мини картичка
 • 2 x SMA антенски конектор
 • 2 x HDMI (дуален екран)
 • Поддршка за Jumbo податочна рамка (9.5 K), WoL, PXE in Teaming
 • Работна температура (-10 °C ~ +50 °C)
 • VESA, монтажа на преграда, или на DIN-шина
 • 12 V DC напојување
 • AT/ATX прекинувач
Industrial PC eBOX560-5oo-FL Axiomtek

Сакате да дознаете повеќе?

Industrial PC eBOX560-5oo-FL Axiomtek

Пополнете го формуларот за контакт и ние ќе Ви одговориме наскоро.

Subscribe to our newsletter!

  Contact form 7 Mailchimp extension by Renzo Johnson - Web Developer

  Don’t miss other related news

  Don’t miss other news