Моќен индустриски PoE компјутер

Моќниот eBOX671-521-FL модел на Axiomtek fanless индустриски компјутер е вградлив систем погоден за апликации со машински вид или автоматска оптичка инспекција (AOI).

Развијте апликации со машински вид

Моќниот eBOX671-521-FL вградлив систем од Axiomtek е перфектен за машински вид, edge computing, и AOI апликации како контрола на квалитет, мерење на објекти, OCR, препознавање на шаблони, итн.

Големиот број на USB и LAN порти (6 x USB3 и 6 x Gigabit LAN од кои 4 x PoE) им овозможуваат на инженерите да конектираат повеќе индустриски камери за машински вид или други PoE уреди. Вградливиот fanless GPU систем е опремен со 4 COM порти, и 8 програмaбилни изолирани дигитални I/O за комуникација со индустриски периферии. Достапни се повеќе можности за модули. За поголема податочна доверливост, може да се конектираат 2 2.5″ дискови за RAID 0 или 1 ниво. Компактното fanless куќиште издржува температурни разлики од –40 °C до +60 °C.

Axiomtek eBOX671-521-FL вградлив систем

Сакате да набавите наши опрема?

Спецификации

eBOX671-521-FL спецификации

2 x 260-пинови DDR4-2666 SO-DIMM, до 64 GB ECC

2 x DisplayPort преку опционален MXM комплет, HDMI, DisplayPort, DVI-I

2 x RS-232/422/485 + 2 x RS-232

6 x USB 3.1 gen2 + 2 x USB 3.1 gen1

2x 1000 Mbps (Intel® i210-IT & i219-LM), 4 x Power over Ethernet (IEEE802.2at), до 60 W

8 изолирани DI/DO (4 IN & 4 OUT)

 • Аудио: MIC-in/Line-out
 • Меморија: 2 x 2.5” SATA HDD/SSD (RAID 0/1), mSATA
 • Модули: 2 x Full-size PCI Express Mini Card slot (USB + PCIe сигнал), 2 x SIM slot, Internal MXM 3.1 тип A конектор
 • Останати: флексибилен I/O прозорец (Default: 2 x DB9 прегради), 4 x SMA-тип антенски конектор
 • Напојување: 24 VDC
 • Watchdog Timer: 255 нивоа, 1 ~ 255 sec.
 • Куќиште: алуминиум и heavy-duty челик, IP40
 • Работна температура: –40 °C ~ +60 °C (со W.T. SSD, CPU TDP 35W)
 • Димензии: 280 x 210 x 80.5 mm
 • Сертификати: CE, FCC Class A
 • EOS поддршка: Win 10 IoT, Linux
 • Монтажа: комплет за ѕид, комплет за DIN шина

Сакате да дознаете повеќе?

Пополнете го формуларот за контакт и ние ќе Ви одговориме наскоро.

Subscribe to our newsletter!

  Contact form 7 Mailchimp extension by Renzo Johnson - Web Developer

  Don’t miss other related news

  Don’t miss other news