Брз, компактен, и исплатлив

Yaskawa Vipa SLIO компактен CPU е вистински избор за секој кој бара контролер кој комбинира перформанс на SPEED7 технологија со неверојатно компактен дизајн. Овој брз ѕвер ги елиминира Вашите мали или големи грижи за автоматика. Заштедете простор и трошоци.

SLIO компактен CPU – SPEED7 во мало пакување

Yaskawa Vipa SLIO компактен CPU 013C со интегрирани дигитални влезови и излези, аналогни влезови, и некои специјални функции Ви го нуди целиот перформанс на неверојатната SPEED7 технологија во неверојатно компактно куќиште. Заштедете простор во Вашиот контролен ормар, особено во масовно производство на уреди, како и висок пероформанс и модуларни опции.

Исто така штедите и трошоци до 30% набавката во споредба со модуларен SLIO контролер. Така имате невидено одличен перформанс во мало пакување.

Сакате да набавите наши PLC опрема?

Впечатливи карактеристики

Yaskawa Vipa SLIO компактен CPU
 • компактен дизајн
 • SPEED7 технологија за брзо процесирање, прецизно позиционирање, и различни контролни задачи
 • брз податочен пренос до 48 MBit/s
 • CPU експанзија до 64 SLIO модули
 • 30 интегрирани I/O: 16 дигитални влезови, 12 дигитални излези, 2 аналогни влезови (0-10V), функции: 2x PWM, 1x бројач, 1x мерење на фреквенција
 • 2x Ethernet интерфејси, и 1x RS485 за опционална PROFIBUS DP slave функција
 • флексибилна меморија и fieldbus конфигурација преку VIPA SET картичка (VSC)

Сакате да дознаете повеќе?

Пополнете го формуларот за контакт и ние ќе Ви одговориме наскоро.

VIPA SLIO compact CPU

Subscribe to our newsletter!

  Contact form 7 Mailchimp extension by Renzo Johnson - Web Developer

  Don’t miss other related news

  Don’t miss other news