Најмал UniStream PLC контролер

Unistream 5″ моделот е најмал PLC контролер од наградуваната UniStream фамилија на Unitronics. Носи нови решенија за апликации со ограничен простор. Достапен е со вградени I/O терминали, но нивниот број може да се зголеми на DIN шина. Истите I/O модули може да се конектираат на овој PLC контролер како и кај другите членови од UniStream фамилијата.

Скалабилност и комуникациски опции

PLC контролерот Unistream 5″ од Unitronics може да се прошири на DIN шина преку UAG-CX-XKP125 (1.25 m) или UAG-CX-XKP300 (3 m) адаптери.

Дополнителна експанзија (на пр.: на DIN шина од следен ред) е можна преку класични UAG-XP и UAG-XPL адаптери.

Контролерот има вграден 1 x Ethernet, 1 x USB, и 1 x Mini-B USB порт. Сериски и CANbus портови може да бидат додадени преку UAG-CX модули.

Сакате да набавите наши PLC опрема?

Изберете меѓу Standard- и Pro серија

UniStream 5 Standard серија PLC Unitronics
UniStream 5 серии PLC Unitronics карактеристики

Сакате да заштедите време за развој?

Unitronics UniStream PLC

Сакате да дознаете повеќе?

UniStream 5 Series PLC Unitronics Expansions

Пополнете го формуларот за контакт и ние ќе Ви одговориме наскоро.

Subscribe to our newsletter!

    Contact form 7 Mailchimp extension by Renzo Johnson - Web Developer

    Don’t miss other related news

    Don’t miss other news