Доверливо напојување HEP серија

MEAN WELL напојување од HEP серија е затворено индустриско напојување со единствен излез и со универзален AC влез. Негова главна карактеристика е исклучителната работа во сурова работна средина благодарение на неговата отпорност на влажност, прав, маслени капки, и високи вибрации.

Најдобар избор за сурови работни средини

MEAN WELL напојување од HPE серија е првокласно AC/DC напојување специјално дизајнирано за “ниско ниво на шум додека работи во средини со големи количини на влажност, прав, масло, соленост, вибрации, или ултра ладни/жешки средини, средини со слаба вентилација, и на висока надморска височина”.

Инсталирајте го кај надворешна телекомуникациска опрема, надворешна сигнализација и билборди, петрохемиски или рударски постројки…

HEP напојување

Сакате да набавите наши Други уреди за автоматика?

Карактеристики на HEP серија 

HEP апликации
 • Fanless дизајн
 • До 96% ефикасност
 • Моќност: 100 W/150 W/185 W/600 W и 1000 W за различен излезен напон
 • Работна температура -55 °C ~ +70 °C
 • Пренапонска заштита 6 KV
 • Цврсто метално куќиште со IP65 заштита (достапна и IP68 заштита), издржува 10G вибрации
 • Потполно затворено куќиште со силиконски гел
 • Работна надморска височина до 5000 m
 • Погоден за ниска/висока температура, големи количини на прав/влажност/вибрации/соленост, и други сурови работни услови

Сакате да дознаете повеќе?

Пополнете го формуларот за контакт и ние ќе Ви одговориме наскоро.

HEP power supplies Mean Well

Subscribe to our newsletter!

  Contact form 7 Mailchimp extension by Renzo Johnson - Web Developer

  Don’t miss other related news

  Don’t miss other news