Leuze safety светлосни завеси

MLC серии на Leuze safety светлосни завеси сега и со повеќе карактеристики.

Гарантирана безбедност, достапност, и продуктивност

Германскиот производител Leuze произведува MLC safety светлосни завеси кои се разликуваат од другите светлосни завеси на пазарот. Корисникот може да избере и помеѓу тип 2 и тип 4 (MLC 500 или MLC 300), и помеѓу 3 различни режими на работа:

 • Основен режим
  • start/restart
 • Стандарден режим
  • start/restart (mediation)
 • Напреден режим
  • привремено дозволен пристап (muting)
  • исклучени одредени светлински зраци (blanking)
  • конекција со уред (linkage)
Leuze safety светлосни завеси MLC серии

Сакате да набавите наши опрема за Безбедност на машини?

Хоризонтална или вертикална безбедност

вертикална, хоризонтална монтажа

Leuze safety светлосните завеси може да се монтираат вертикално за безбеден пристап, и за заштита на рацете и прстите. А може да се монтираат и хоризонтално за зонска заштита. Исполнуваат највисоки барања, и овозможуваат висока интеграција, достапност, и исплатливост.

Едноставниот компактен дизајн е важен за спомнување. Доказ е тенката цврста конструкција (29 x 35 mm), и бројните различни механизми за лесна инсталација.

Сакате да дознаете повеќе?

Пополнете го формуларот за контакт и ние ќе Ви одговориме наскоро.

Safety light curtains MLC Leuze

Subscribe to our newsletter!

  Contact form 7 Mailchimp extension by Renzo Johnson - Web Developer

  Don’t miss other related news

  Don’t miss other news