IP67/IP69K safety светлосни завеси

MLC 510 моделот на safety светлосни завеси од германскиот производител Leuze обезбедува највисоко – IP67 и IP69K – ниво на заштита.

Обезбедете највисока заштита

Највисоко ниво на заштита обезбедено од транспарентно и херметички затворено куќиште. Со MLC 510 светлосните завеси Ви обезбедуваме заштитно поле од 0.3 m до 1.2 m со резолуција од 14 mm до 30 mm.

Leuze safety светлосните завеси од MLC серија се разликуваат од другите светлосни завеси на пазарот по тоа што корисникот освен тоа што може да избере помеѓу тип 2 или тип 4 (MLC 500 или MLC 300), исто така може да избере помеѓу различни режими на работа.

Сакате да набавите наши опрема за Безбедност на машини?

Изберете ја вистинската опрема

Може да изберете помеѓу три различни модели во зависност од нивната класа на функција – Основен, Стандарден, и Проширен. Изборот Ви овозможува ефикасна употреба на опрема која може да ја инсталирате во едноставни стандардни апликации или во комплексно контролирани процеси за безбедност на машини.

  • start / restart со посредништво (mediation)
  • функција за привремено дозволен пристап (muting)
  • функција за исклучување на селектирани зраци (blanking)
  • конекција со други уреди (linkage)

Сакате да дознаете повеќе?

Пополнете го формуларот за контакт и ние ќе Ви одговориме наскоро.

MLC510 safety curtains Leuze application

Subscribe to our newsletter!

    Contact form 7 Mailchimp extension by Renzo Johnson - Web Developer

    Don’t miss other related news

    Don’t miss other news