Зголемена реалност во индустрија

Зголемена реалност (AR) во комбинација со носливи уреди ќе ја надгради Вашата постоечка апликација со компјутерска поддршка. Поедноставете го и подобрете го перформансот на Вашите апликации во индустриска средина! Зголемена реалност (AR) сега достапна со употреба на софтверската платформа TeamViewer Frontline.

Опремете ја Вашата работна сила со AR решенија

Со Frontline, Вие може едноставно да ги дигитализирате Вашите процеси со AR-поддржани решенија. Вие може беспрекорно да интегрирате носливи и мобилни уреди – за поголема продуктивност, ефикасност, и квалитет низ целиот ланец на вредности.

Со Зголемена реалност, Вие може да интегрирате дигитални елементи во физичкиот свет. На пример, може да имплементирате далечински видео повици, дебагирање во живо, приказ на документи, и далечинска Зголемена реалност.

Сакате да набавите наши опрема?

Имплементирајте AR асистенција со XAssist

Иновативната далечинска поддршка им овозможува на теренските работници да пренесуваат видео и аудио во живо од терен до другите учесници во видео конференцијата преку паметни очила. Тие може да прикажат потребни информации на дисплејот на паметните очила на работниците.

Така, експертите може полесно им асистираат на работниците при решавање на дефекти на машините. Бидејќи работникот користи паметни очила има слободни раце и простор, така што нема пречки при процедурата.

Предности на далечинска поддршка со паметни очила:

 • професионална асистенција од секое место во секое време
 • заштеда на пари и време – нема патни трошоци
 • едноставна и непречена работа
 • гласовна контрола
 • грижа за безбедноста и здравјето на вработените
 • елиминација на трошоци за мобилни оператори

Насочувајте производство со XMake

xMake е иновативно make-by-vision решение за процеси на производство. Обезбедува динамични чекор-по-чекор инструкции директно во видното поле на Вашите вработени, и се грижи за квалитетна асистенција при инсталација, контрола на квалитет, и побрза обука на нови вработени.

Предности со xMake решение:

 • работа со слободни раце
 • приказ на релевантни информации
 • чекор-по-чекор инструкции
 • побрза обука на нови вработени
 • помалку прекини
 • подобра ергономија
 • квалитет

Менаџирана селекција во логистика и магацини со xPick

Со xPick “Pick by vision” решението, Вие ќе дигитализирате мануелна селекција на нарачки, сортирање на стоки, контрола на инвертар, и многу други процеси во логистика и магацини.

Предности со xPick решение:

 • конекција до WMS систем
 • работа со слободни раце
 • визуелни инструкции
 • брзо склаирање
 • корисничка адаптација

Сакате да дознаете повеќе?

Пополнете го формуларот за контакт и ние ќе Ви одговориме наскоро.

Augmented Reality Teamviewer Frontline

Subscribe to our newsletter!

  Contact form 7 Mailchimp extension by Renzo Johnson - Web Developer

  Don’t miss other news