Читач за тешко читливи баркодови

DataMan 360 серијата на баркод читачи Ви нуди највисока стапка на читање на 1D и 2D кодови, најфлексибилна оптика и осветлување, интелигентно нагодување, и експресна поставка. Стекнете предност со овие брзи уреди кои овозможуваат исклучителна функционалност која го зголемува Вашето производство, а ги намалува Вашите трошоци.

DataMan 360 серија за брзи читања

Cognex баркод читачот од DataMan 360 серијата е наследник на DataMan 300 серијата. DataMan 360 моделите вклучуваат интелигентни бафери кои овозможуваат повратна врска за перформансот критичен за обработка на слика, и поголем мемориски простор. Патентираните 2DMax алгоритам со PowerGrid технологија и 1DMax алгоритам со HotBars2 технологија се најдобри алгоритми во својата класа.

Серијата нуди и 360 степени визуелен индикатор, и нов подобар компактен модул за осветлување со 8 LED диоди кои гарантираат осветлување со висок интензитет. Новата серија вклучува и микро SD картичка за системска резервна копија, и лесна реставрација или замена. Тројно поголема меморија од DataMan 300 серијата за побрз приказ и складирање на слики.

Сакате да набавите наши опрема за Идентификација?

Карактеристики на DataMan 360 серија

Cognex баркод читач DataMan 360 серија
  • Апсолутна идентификација на 1D и 2D DPM баркодови преку PowerGrid и HotBars2 технологии
  • Прилагодливо осветлување, опција за различни леќи, автофокус
  • Напредна Ethernet конекција, поддршка за сериски RS-232 интерфејс и дискретни I/O терминали
  • Бројни едноставни карактеристики, како на пр.: едно копче за тригерирање и едно копче за старт на нагодување

Сакате да дознаете повеќе?

Пополнете го формуларот за контакт и ние ќе Ви одговориме наскоро.

Code reader DataMan 360 Series Cognex

Subscribe to our newsletter!

    Contact form 7 Mailchimp extension by Renzo Johnson - Web Developer

    Don’t miss other related news

    Don’t miss other news