Basler вградлива мини камера за машински вид

Компактност, мала тежина, и елегантен дизајн се дел од карактеристиките на Pulse серијата на мини камери од врвниот производител Basler. Серијата е специјално дизајнирана за употреба во разни апликации со машински вид, меѓу кои: медицина, транспорт, трговија, и микроскопија.

Идеален избор во разни апликации

Pulse серијата на мини камери се истакнува со специјално лесно и робусно метално куќиште со компактни димензии. Опремена е со USB3 Vision Plug & Play интерфејс кој нуди висока стабилност и убедливо ниска енергетска потрошувачка.

Камерата е погодна во многу апликации:

 • Образовна и научна микроскопија
 • Офталмологија и дерматологија
 • Следење на пациенти преку виртуелно набљудување
 • Контрола на пристап
 • Идентификација, броење, и следење на луѓе
 • Сообраќај: Автоматско препознавање на регистарски таблички (ALPR)
Basler мини камера Pulse серија

Сакате да набавите наши опрема за Машински вид?

Посетете ја нашата B2B продавница

Карактеристики на мини камера

димензии Pulse Basler
 • Елегантно и компактно метално куќиште со мала тежина и димензии: 38.8mm x 28.2mm
 • Global или rolling shutter тригериран на 54 frames / sec
 • Нова генерација CMOS сензор
 • Резолуција од 1.2 MP до 5 MP
 • Ниска енергетска потрошувачка 1.3 W и еден кабел со USB3 Vision технологија
 • Вклучени Tripod адаптер и CS-држач, опционално C- и S-држач
 • Долготрајна достапност
 • Исклучителен сооднос цена/перформанс
Кликнете тука за брошура

Сакате да дознаете повеќе?

Пополнете го формуларот за контакт и ние ќе Ви одговориме наскоро.

Subscribe to our newsletter!

  Contact form 7 Mailchimp extension by Renzo Johnson - Web Developer

  Don’t miss other related news

  Don’t miss other news