Вградлив Vision Starter комплет со dart USB камера

Вградливиот “UP Vision Starter” комплет може да го нарачате преку AAEON Europe B.V. е-продавница. Јадрени компоненти се “UP електронска плочка” со големина на кредитна картичка, и компактна Basler dart 5 MP камера. Во пакетот се вклучени и инструкции како ефективно да развиете Ваш концепт за вградлив машински вид. UP картичката и Basler dart камерата се помеѓу производите со најдобри перформанси во својата класа. Комплетот Ви нуди максимален квалитет за минимална големина.

Максимален квалитет, минимална големина

Воспоставениот pylon софтверски пакет за камера базиран на GenICam индустриски стандард е кориснички едноставен API интерфејс за Linux или Windows оперативен систем. Нуди полн пристап до сите функции за камера. Тоа овозможува лесен трансфер на pylon проекти од Вашиот компјутер до оваа вградлива платформа.

UP картичка Basler dart USB камера

Сакате да набавите наши опрема за Машински вид?

Вградлив Vision Starter комплет со Basler dart USB камера

Што добивате:

 • UP електронска картичка (2GB RAM, 32GB eMMC)
 • X86 процесорска архитектура (Windows или Linux)
 • Basler dart daA2500-14uc со леќи
 • USB 3.0 и GigE комуникација
 • USB 3.0 OTG кабел и напојување
 • Поддржан Pylon софтверски пакет за камера

Сакате да дознаете повеќе?

Пополнете го формуларот за контакт и ние ќе Ви одговориме наскоро.

Subscribe to our newsletter!

  Contact form 7 Mailchimp extension by Renzo Johnson - Web Developer

  Don’t miss other related news

  Don’t miss other news