West Control Solutions

është një specialist global në kontrollin e proceseve dhe temperaturës.

Me mbi 90 vjet traditë, produktet e West Control Solutions ofrojnë saktësi, stabilitet, besueshmëri dhe cilësi, kështu që ju mund t’i përdorni lehtësisht në aplikimet ku kërkohen nivele të larta saktësie.

West Control Solutions logo

Ekspertët e kontrollit të temperaturës

Kontrolloni proceset me lehtësi

Produktet West Control Solutions do t’ju ndihmojnë të kontrolloni proceset dhe temperaturën në industri të tilla si Plastika, Furrat dhe, Paketimi, Ushqimi dhe Pijet, Shkenca e Jetës etj.

  • Kontrollorët me një lak

  • Kontrollorët me shumë laqe

  • Kontrollorët Limit

  • Treguesit e procesit

Keni nevojë për ndihmë? Le t’ju ndihmojmë.

Zgjidhni kontrolluesin e duhur për aplikimin tuaj

Produktet e West Control Solutions janë të besueshme dhe të lehta për t’u përdorur. Ju mund të mbështeteni në zgjidhjen perfekte për të automatizuar procesin tuaj.

Nëse një sistem kërkon një lak të vetëm, atëherë një kontrollues me vetëm një  lak mund të përdoret për të kontrolluar procesin. Këto instrumente mund të variojnë nga ato themeloret – të vetmet, manualet, ndryshimet e pikës së caktuar, deri te profiluesit e sofistikuar të cilët kanë aftësinë për të ekzekutuar ndryshime të shumta të pikës së caktuar gjatë një periudhe të caktuar kohore.

Kontrollorët me një lak shpesh referohen edhe si kontrollues të panelit të përparmë (FTP). Këta kontrollues ofrojnë një ekran të qartë në pjesën e përparme të kontrolluesit, i cili përdoret për të vendosur kontrolluesin dhe për të bërë ndryshime në program.

Kontrollorët me shumë unaza zakonisht montohen pas panelit dhe programohen duke përdorur një softuer që transferon cilësimet në kontrolluesin me shumë laqe. Nëse përdorni një kontrollues me shumë laqe dhe jo kontrollues të shumëfishtë me një lak, mund të:

  • zvogëloni kostot e instalimit për shkak të një pike të përbashkët lidhjeje,
  • minimizoni ndërprerjet e instalimeve elektrike dhe paneleve,
  • zvogëlon kohën e ndërprerjes së makinës sepse kontrollorët mund të ndryshohen pa e fikur sistemin (hot-swap).

Kontrollorët Limit përdoren për të kontrolluar aplikimet ku kërkohet ndërrimi i pavarur i kufirit për temperaturë mbi ose nën temperaturë. Nëse kufiri i temperaturës së paracaktuar tejkalohet, atëherë çelësat takohen për të fikur sistemin. Një kontrollues i kufirit përdoret shpesh në lidhje me një kontrollues të ciklit.
Në përgjithësi do të pranojë një sërë hyrjesh si termoçift, RTD ose inpute procesi, duke lejuar më pas vendosjen e hyrjeve me temperaturë të lartë ose të ulët. Kontrollorët e kufirit përdoren në një sërë aplikimesh, veçanërisht në aplikimet e furrave dhe furrave industriale, si dhe në industrinë e shkencës së jetës.

Treguesit e procesit të West Control Solutions mund të përdoren për të shfaqur temperaturën ose informacione të tjera të procesit si presioni, rrjedha dhe lagështia. Treguesit janë të disponueshëm në madhësi të ndryshme të formatit të panelit.

Shumica e kërkesave të aplikimeve mund të plotësohen nga opsionet fleksibël të disponueshme, disa gjithashtu mund të ritransmetojnë të dhënat aktuale të procesit në pajisje të tjera në terren. Të gjithë treguesit e West Control Solutions kanë miratimin e UL.

Lexoni lajmet më të fundit të West Control Solutions