Turck

është prodhuesi kryesor për automatizimin e fabrikave, proceseve dhe logjistikës në industri të shumta.

Me zgjidhjet e tij të rrjetit dixhital për sisteme efikase të automatizimit, Turck është një nga pionierët e Industry 4.0 dhe IIoT.

Turck logo

Partneri juaj Global i Automatizimit

Njihuni me grupet e produkteve të Turck

Turck mbulon pothuajse çdo pajisje dhe zgjidhje të mundshme të automatizimit industrial.

  • Sensorët

  • Lidhshmëria

  • Identifikimi

  • Machine vision

  • Machine Safety

  • Teknologjia e Interface

  • Zgjidhjet në renë kompjuterike

  • Kontrollet Industriale

  • Industriale Wireless

  • Ndriçimi dhe treguesit

Dëshironi të blini pajisjet tona?

Përfitoni nga ekspertiza e Turck

Turck the pioneer of industry 4.0

Si një specialist në teknologjinë e sensorëve inteligjentë dhe automatizimin e decentralizuar, Turck sjell inteligjencën në makineri dhe siguron zbulim, transmetim dhe përpunim të besueshëm të të dhënave përkatëse të prodhimit – nga sensori në cloud.

Në portofolin e tyre do të gjeni jo vetëm zgjidhje të fuqishme I/O në IP67, por edhe softuer dhe shërbime miqësore për përdoruesit. Ata duan t’ju ofrojnë zgjidhjen më të mirë të mundshme të aplikimit – shpejt, fleksibël dhe me besueshmëri.

Shfrytëzoni produktet me cilësi të lartë të Turck

Më shumë rreth Turck

Grupi Turck ka më shumë se 50 vjet përvojë në prodhimin e komponentëve të prodhimit të automatizimit, gjë që i ka dhënë grupit reputacionin e një partneri për zgjidhje të besueshme automatizimi, specifike për industrinë.

Rrjeti mbarëbotëror i prodhimit dhe shitjes së Turck përfshin më shumë se 30 filiale, si dhe agjenci në Gjermani dhe 60 vende të tjera. Objektet moderne të prodhimit në Gjermani, Zvicër, Poloni, SHBA, Meksikë dhe Kinë i mundësojnë Turck si një kompani e pavarur familjare të jetë fleksibël dhe të përmbushë shpejt kërkesat e tregjeve lokale në çdo kohë.

Më shumë se 4,650 punonjës në mbarë botën zhvillojnë, prodhojnë dhe shesin produkte dhe zgjidhje nga fushat e sensorëve, autobusit në terren, kontrollit, cloud, teknologjisë së lidhjes dhe ndërfaqes, si dhe HMI dhe RFID.

Ato ofrojnë më shumë se 15.000 produkte në mënyrë që klientët të mund të zgjedhin produktin që i përshtatet nevojave të tyre. Me teknologjitë më të avancuara, bazën e madhe të njohurive dhe afërsinë e drejtpërdrejtë me klientët e tyre, ato do t’ju ndihmojnë të bëni optimizimin afatgjatë të procesit për të maksimizuar suksesin e klientit.

Lexoni lajmet më të fundit të Turck