Miniaturized photoelectric sensors Leuze

Miniature photoelectric sensors from Leuze are suitable for all types of applications. Photoelectric sensors of the 3C series boast the greatest range of features and impress with large ranges, improved function reserves and lower price compared to competitors.

Miniaturized, versatile, user-friendly, robust

  • Improved function reserve ensures that the photoelectric sensor is less sensitive to different material types
  • Refined technologies for spurious and extraneous light suppression improve resistance to ambient light
  • Reduced power consumption
  • Degree of protection IP 67 and IP 69K (in certain models)
  • Indicator LEDs with 360° visibility
  • Communication possible via IO-Link

Keni nevojë për ndihmë? Le t’ju ndihmojmë.

The versatile range of models for a variety of applications

There are 2 different classes of photoelectric sensors available:

  • Difuse sensor with background suppresion, with operation range up to 550 mm and operation frequency up to 3000 Hz,
  • Retro-reflective photoelectric sensors that function according to the reflection principle, with operation range up to 5 m and an operation frequency  up to 3000 Hz.

There are 2 versions of retro-reflective photoelectric sensors with:

  • Autocollimation optics – with 3 mm dot at 1 m distance in the laser version
  • Dynamic tracking function – with the adjustment of the receiver range according to the received signal level. This is important where impurities appear on the optical parts and the sensor ensures reliable operation by changing the range.

Keni një pyetje për ne?

Paraqisni pyetjet ose kërkesat tuaja në formularin e hyrjes dhe ne do t’ju kontaktojmë sa më shpejt të jetë e mundur.

Mos humbisni lajme të tjera të lidhura