ABB / K-TEK

ABB / K-TEK është një kompani e matjes së nivelit e cila u themelua në 1975 dhe u ble nga një kompani lider globale e teknologjisë ABB në 2010.

Teknologjia e zbulimit të nivelit nga ABB / K-TEK përdoret ende në të gjithë globin në industri të ndryshme për aplikime kritike dhe jo kritike.

ABB logo

Lider në verifikimin e nivelit

Zbuloni nivelet me teknologjinë kryesore ABB / K-TEK

Si lider në zbulimin e nivelit, K-TEK ofron zgjidhje për aplikimet më të vështira të nivelit të lëngjeve dhe të ngurtëve.

  • Matësit e nivelit magnetik

  • Transmetuesit e nivelit

  • Ndërprerësit e nivelit

  • Aksesorë për matjen e nivelit

Keni nevojë për ndihmë? Le t’ju ndihmojmë.

Zbuloni një shumëllojshmëri materialesh

Zgjidhjet inteligjente të K-TEK për zbulimin e vazhdueshëm të nivelit ju lejojnë të matni një shumëllojshmëri lëngjesh, duke përfshirë materiale gërryese, të ndezshme dhe toksike. Me ndihmën e tyre ju mund të rrisni sigurinë, besueshmërinë dhe performancën dhe gjithashtu ulni kostot.

Produktet e tyre janë të disponueshme në një gamë të gjerë teknologjish të matjes së nivelit: magnetostrictive, radar me valë të drejtuar, lazer dhe ultratinguj. Një matës i nivelit magnetik të klasit të lartë (MLG) KM26 është produkt i njohur në mbarë globin. ABB ka gjithashtu produktet më të mira të nivelit lazer në treg.

Dëshironi të blini pajisjet tona?

Rritja e produktivitetit dhe qëndrueshmërisë

Përveç produkteve të tyre të matjes së nivelit, produkte të tjera të cilësisë së lartë të Matjes & Analytics në automatizimin e procesit mund t’ju ndihmojnë të arrini një të ardhme më produktive dhe të qëndrueshme.

Në portofolin e produkteve të tyre mund të gjeni edhe pajisje për:

  • matjen e rrjedhës,
  • matjen e presionit,
  • produktet për matjen e temperaturës,
  • analizën e ujit.
k-tek abb application

Lexoni lajmet më të fundit të Sensorit