UniStream PLC контролер

UniStream PLC контролерот од Unitronics е резултат на многу години работа, искуство, и истражување во полето на автоматикa. Неговите предности како интегриран дизајн, голем колор екран на допир, и моќна централна процесирачка единица формираат all-in-one уред.

 UniLogic за едноставно и транспарентно програмирање

Секој UniStream PLC контролер има 2048 сигнали за употреба кои се одредени од I/O модулите. UniStream PLC контролерите се програмираат со UniLogic софтверот кој е базиран на едноставност и транспарентност. Напредниот кориснички интерфејс Ви овозможува да ги креирате во еден прозорец и програмата и HMI екранот.

Новина се и функциските блокови кои еднаш ги креирате, а потоа ги користите во нови програми. Нови UniLogic карактеристики кои го намалуваат времето за програмирање до 50%! UniStream Ви нуди и широк избор на дополнителни можности покрај современата контролна единица и напреден софтвер.

Сакате да набавите наши PLC опрема?

Посетете ја нашата B2B продавница

I/O модули по Ваша мерка

UniStream PLC контролер Unitronics
 • UID – 0808R 
  • 8 изолирани дигитални pnp/npn влезови
  • 8 изолирани релејни излези

  UID – W1616R 

  • 16 изолирани дигитални pnp/npn влезови
  • 16 изолирани релејни излези

  UID – 0808T

  • 8 изолирани дигитални pnp / npn влезови
  • 8 изолирани транзисторски pnp излези

  UID – W1616T

  • 16 изолирани дигитални pnp / npn влезови
  • 16 изолирани транзисторски излези

  UID – 0016R 

  • 16 изолирани релејни излези

  UID – 0016T

  • 16 изолирани транзисторски pnp излези

  UID – 1600

  • 16 изолирани транзисторски pnp / npn влезови
 • UID – 0808THS
  • 8 изолирани дигитални pnp/npn влезови
  • 4 нормални или брзи дигитални влезови; можност за конекција на 2 енкодери со 250 kHz максимална фреквенција
  • 8 изолирани pnp излези
  • 2 брзи излези – до 250 kHz (нормални или брзи PWM излези)
 • UIA – 0402N
  • 4 аналогни влезови, 13 bit, 0-10 V, 0-20 mA, 4-20 mA
  • 2 аналогни излези, 14 bit, 0-10 V, 0-20 mA, 4-20 mA

  UIA – 0800N

  • 8 аналогни влезови, 13 bit

  UIS – 04PTN

  • 4 влезови за температури типови PT100/NI100/NI120

  UIS – 08TC

  • 8 влезови за термопарови

UAC – 01RS2

 • 1 RS232

UAC – 02RS2

 • 2 RS232

UAC – 02RSC

 • 1 RS232 и 1 RS485

Заинтересирани сте да видите успешни прикзани за PLC контролери?

Кликнете тука за успешни приказни

Сакате да заштедите време за развој?

Најавете се за бесплатна UniLogic обука
UniLogic софтвер

Карактеристики на бесплатниот UniLogic софтвер

 • Drag & drop елементи – без адресирање
 • Drag & drop интерфејс, повеќеслојни елементи, анимации
 • Бесплатна библиотека од слики
 • Инстант промена на HMI јазици
 • Ист изглед како и HMI едиторот
 • Без претходно познавање на HTML
 • Креирајте сопствени функциски блокови (UDFBs)
 • Лесно адресирање

Сакате да дознаете повеќе?

Пополнете го формуларот за контакт и ние ќе Ви одговориме наскоро.

UniStream PLC controller Unitronics

Subscribe to our newsletter!

  Contact form 7 Mailchimp extension by Renzo Johnson - Web Developer

  Don’t miss other related news

  Don’t miss other news