Компактни контролни единици

HY-TTC 30/32 се екстремно компактни и моќни контролни единици развиени за апликации со осетлив буџет, мали машини или возила.

За помали машини

Компактни TTControl HY-TTC 30/32 контролни единици за апликации со осетлив буџет и ограничен простор. Сепак, тие се заштитени со робусно куќиште, што значи дека доверливо ќе работат во многу сурови климатски услови, дури и на екстремни температури.

Тие нудат оптимален сооднос на димензии, перформанс, флексибилност, и се разбира прифатлива цена, што доведува до намалени трошоци за развој на Вашата апликација.

TTControl компактни контролни единици HY-TTC 30/32

Сакате да набавите наши Контролери?

Погледнете ги нивните карактеристики

HY-TTC 30/32 апликација
HY-TTC 30/32 карактеристики

Сакате да дознаете повеќе?

Пополнете го формуларот за контакт и ние ќе Ви одговориме наскоро.

TTControl compact control units HY-TTC 30/32

Subscribe to our newsletter!

    Contact form 7 Mailchimp extension by Renzo Johnson - Web Developer

    Don’t miss other related news

    Don’t miss other news