Индустриска автоматика преку V350 PLC контролери

Во денешно време, индустриската автоматика е сè посложена задача. PLC контролерите Vision 350 од Unitronics со широк избор на вградени функции меѓу кои: самонагодувачки PID јамки, податочни табели за податочен logging, податочни рецепти, итн. ја олеснуваат задачата.

Исклучителни перформанси

PLC контролерите V350, како и другите Vision серии, Ви нудат неспоредлива вредност за Вашите пари. Корисниците може да користат напредни функции на PLC и HMI единиците, така што штедат време и пари. Серијата Vision 350 е најминијатурна серија од Vision фамилијата со интегриран 3.5” колор екран на допир.

Без разлика на минијатурноста, компактните Vision 350 контролери Ви нудат исклучителни перформанси. До 1024 различни екрани, 6 MB графика, и 512 kB фонт во една апликација. Контролерите може да се прошират до 512 I/O терминали.

Vision 350 PLC контролер

Сакате да набавите наши PLC опрема?

Технички спецификации

Vision 350 комуникациски порт
 • I / O: интегрирани + експанзиони модули
 • I / O типови: дигитални (енкодер влезови и PWM излези), аналогни, температурни
 • 1 MB логика, 6 MB графика, 512 KB фонт
 • Временски циклус: 15µsec / 1K стандардни апликации
 • До 24 вградени PID јамки, самонагодувачки јамки
 • Микро SD слот
 • Податочни рецепти и logging преку Data Tables
 • 3.5 ″ 65,536 (16-bit) колор екран на допир, QVGA TFT екран
 • ‘Touch’ својство кое може да биде доделено на сите текстуални и графички елементи
 • Виртуелна тастатура
 • До 1024 кориснички екрани и 250 слики по апликација
 • До 255 променливи на екран
 • LCD дисплеј
 • Библиотека од слики
 • Вградени аларм екрани
 • Info режим: преглед / модификација на I/O состојби и вредности на променливи преку панел
 • TCP/IP via Ethernet
 • Веб сервер: online работа со PLC
 • Праќање е-пошта
 • Праќање SMS
 • Далечински пристап преку Remote Access™
 • Поддржува MODBUS протокол
 • CANbus: CANopen, UniCAN, SAE J1939…
 • DF1 Slave
 • COM порти: 1 x RS232 / RS485; 2 експанзиони порти: 1 x Serial / Ethernet / Profibus и 1 x CANbus

Сакате да заштедите време за развој?

Unitronics VisiLogic

Експанзиони и Snap-in I/O модули

експанзиони модули
Snap-in модули

Сакате да дознаете повеќе?

Vision 350 PLC controllers Unitronics, Production automation

Пополнете го формуларот за контакт и ние ќе Ви одговориме наскоро.

Subscribe to our newsletter!

  Contact form 7 Mailchimp extension by Renzo Johnson - Web Developer

  Don’t miss other related news

  Don’t miss other news