Limatherm Sensor

е полски производител со повеќе сертификати за сите видови на сензори за температура: од едноставни проводни сензори, главести сензори, преку отпорнички сензори во куќишта, до термоелектрични сензори.
Limatherm Sensor лого

Синоним за температурни сензори

Прецизни мерења

Доверливо мерете температура со широкиот спектар на Limatherm сензори.

  • Сензори за температура

  • Електрични грејачи

  • Мерни уреди и опрема

Ви треба помош? Дозволете да Ви помогнеме.

Автоматизација со водечка Limatherm опрема

limatherm сензори

Limatherm Sensor постигна врвна позиција на пазарот благодарение на нивната конзистентна политика за развој поддржана од најсовремени производни технологии и сопствен високо квалификуван тим.

Нивните производи исполнуваат светски стандарди и барања. Производството на сензори се одвива во фабриката на компанијата кое ги опфаќа сите технолошки фази и сè се извршува на едно место.

Сакате да набавите наши опрема?

Клучни вредности на Limatherm сензори

Прочитајте ги најновите вести за сензорите

  • Vuzix M4000 Smart Glasses

Vuzix паметни очила M4000

Доживејте револуционерен начин на приказ на слика на транспарентен дисплеј со паметните очила од Vuzix M-серии. Долговечни решенија.

Претплатете се на нашиот весник!

Вие ќе добивате квалитетни вести и потсетници за вебинари за водечка опрема во автоматиката со цел да бидете чекор пред Вашата конкуренција.