Limatherm Sensor

Limatherm Sensor është një prodhues polak i certifikuar shumë i të gjitha llojeve të sensorëve të temperaturës: nga sensorë të thjeshtë përcjellës, sensorë me kokë, përmes sensorëve të rezistencës në këllëf, deri tek sensorët termoelektrikë.
Turck logo

Zgjidhjet për matjen e temperaturës

Arritni kontroll të saktë

Matni në mënyrë të besueshme temperaturën me gamën e gjerë të sensorëve të Limatherm Sensor.

  • Sensorët e temperaturës

  • Ngrohje elektrike

  • Pajisjet dhe pajisjet matëse

Keni nevojë për ndihmë? Le t’ju ndihmojmë.

Automatizoni me pajisjet kryesore të Limatherm

limatherm sensors

Limatherm Sensor arriti pozicionin kryesor në treg falë politikës së tyre të qëndrueshme të zhvillimit të mbështetur nga teknologjitë më të fundit të prodhimit dhe kualifikimet e larta të ekipit të tyre.

Produktet e tyre plotësojnë standardet dhe kërkesat mbarë botërore. Prodhimi i sensorëve kryhet në fabrikën e kompanisë, përfshin të gjitha fazat teknologjike dhe kryhet në një vend.

Dëshironi të blini pajisjet tona?

Vlerat kryesore të sensorit Limatherm

Lexoni lajmet më të fundit rreth sensorëve